V gastronómii sa uplatňujú rôzne technológie. Vyberajte z bohatého sortimentu chladiacej a mraziacej technológie, drvičov odpadov, konvektomatov, krájacích a nárezových zariadení, lisov, ohrievačov, pecí a rúr, robotov alebo váh, varičov a zásobníkov.

Predaj, e-shop, servis: - profesionálne kávovary.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - nerezový gastro nábytok

Výroba, predaj, oprava, servis, montáž: - gastro zariadenia - výčapné technológie

Veľkoobchod, predaj s kefovým tovarom: - umývačky skla (umývačky pohárov), umývačky výčapného skla - kefy pre výčapné gastronómie (kefy pohárové) - čistiace prostriedky pre umývačky, kefy a výčapnú technológiu - cestné metly Reštauračné vybavenie.

Výroba, veľkoobchod: -zariadenia pre gastronómiu.

Dodávame stravovacie zariadenie do prevádzok. Montáž a servis kuchynského vybavenia. Projektová dokumentácia a poradenstvo gastronomickej technológie prevádzky. Našu gastronomickú technológiu nájdete v: - reštauráciách a jedálňach - ústavoch, školách a domovoch dôchodcov - nemocniciach, väzniciach - hoteloch, kaviarňach a ...

Dodávka, predaj: -vybavenie pre gastronomické prevádzky Služby: -vydavateľstvo

Projektovanie, výroba a montáž - výrobné zariadenie do pivovarov - procesné zariadenia a stroje pre farmáciu, chémiu. Výroba a servis U Borovej 69 580 01 Havlíčkov Brod tel. 561 206 440 e-mail: servis@denwel.cz

Dodávka, montáž, servis, e-shop - gastro vybavenie - veľkokuchynské technológie, zariadenia. Výroba, montáž - nerezové zariadenie.

Elektroinštalačné práce. Montáž gastrozariadení do hotelov, vývarovní, škôl. Stavba vysielačov.

Služby: -komplexné riešenie pre reštaurácie a kaviarne Práca: -vzduchotechnika a klimatizácia -umelecké maľby Predaj, montáž: -vybavenie kuchýň -gastro vybavenie -riad -kamerové systémy -pokladné systémy

PALUX je už viac ako 50 rokov jedným z najdôležitejších výrobcov špičkového kuchynského zariadenia pre všetky oblasti verejného stravovania. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam ako výrobca a dodávateľa kompletných kuchýň vieme, že profesionálna kuchyňa je vždy investícia vyžadujúca dôkladnú úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspech aj z dlhodobého ...

Vybavenie hotelov, reštaurácií a ostatných gastronomických zariadení: - hotelový a tenkostenný porcelán - sklo - nerezový a smaltovaný riad - jedálne lístky - hotelový textil - papierový program - hotelová kozmetika.

Vývoj a výroba elektroniky na kontrolu a registráciu výdaja nápojov v gastronómii

Predaj gastronomického zariadenia.

Predaj gastronádobí: DASPO vyrába a dodáva zariadenia, náradie, riad a príslušenstvo pre gastronómiu, pre kuchyne reštaurácií, hotelov a spoločného stravovania, pre servírovanie a rauty

- realizácia dodávky v oblasti profesionálnej gastrotechnológie na kľúč a je importérom prevažne produktov výrobcov Meiko, Etol, Rieber, ale aj ďalších.

Veľkoobchod s gastronomickým zariadením.

Predaj a servis gastronomického zariadenia.

Predaj a servis vybavenia pre gastronómiu, predovšetkým pre rýchle občerstvenie profesionálnej komerčnej fritézy, predajné pulty s ohrevom sporákmi.

Dodávateľ pre gastronómiu a mäsovú výrobu. Dovozca nožov Ivo, korenie Beck.

Projektovanie, dodávky a montáže vybavenia gastronomických prevádzok. Spracujeme štúdie a projekty, vypracujeme návrhy, dovezieme zodpovedajúce gastronomické zariadenie, ktoré namontujeme. Zaškolíme odbornú obsluhu a poskytujeme záručný aj pozáručný servis.

Dodávka, predaj - talianska káva BLANDINI - profesionálne talianske kávovary pre gastro prevádzky

Projekcia, dodávka, montáž, servis: -gastronomické vybavenie. -konvektomaty. -nárezové stroje. -varné zariadenia. -nápojová technika.