Pre výrobu potravín sa v praxi využíva široká škála strojov. Pekárne, triediace linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnícke zariadenie, sušiareň potravín, destilačné jednotky alebo mlecie zariadenia nachádzajú uplatnenie v potravinárskom priemysle.

- etiketovacie lepidlá REMY pre potravinársky priemysel - čistiace a sanitačné prostriedky pre potravinársky priemysel - sanitačné programy pre potravinársky priemysel - lepidlá pre kartonáže. Obchodná činnosť (technologické zariadenia pre potravinársky priemysel).

Výroba: - strojov a zariadení z nerezu, hliníka a ocele pre potravinársky priemysel.

Dodávame použité potravinárske výrobné zariadenia. Stroje (nerezové výmenníky, odstredivky ai.) Nerezové nádrže (nerezové úchovné a zrecie tanky, zákysníky ai.)

Predaj: - lisy, čerpadlá, kvasinky a potreby na pestovateľské pálenie - ponuka enzýmov, živných solí, kvasných zátok, odpeňovačov, ručného refraktometra IMF na meranie cukornatosti - poradenstvo.

Výroba nerez zariadení, technológie, strojov pre potravinársky a mäsový priemysel: -kompletné mäsové výroby(mäsokombináty) -sklady koží vrátane logistiky -vybavenie veľkoobchodov, hypermarketov -montáž, servis strojov a mäsové technológie -háky, mačky, vozíky, udiarenské palice -bitka (porážky zvierat) -búrárne, mäsová výroba ...

Predaj, oprava, servis: -zariadenia pre potravinársky priemysel.

Zaistenie dodávok, montáže - zariadenie pre chemický priemysel - zariadenia pre potravinársky priemysel Kompletný engineering a dodávateľské služby pre investičné akcie v chemickom a potravinárskom priemysle.

Výroba, montáž: - zariadenie pre veľké pivovary - chemické zariadenie - potravinárske zariadenia - aparáty bez obmedzenia tlaku. Kovy - delenie: - rezanie vodným lúčom - pálenie, pálením - plazma, plazmou. Práca s nerezovými materálmi a špeciálmi.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - stroje a zariadenia pre fľaštárske a potravinárske linky a pre linky na balenie tekutín do fliaš.