Pre logistické aj prepravné potreby slúžia papierové obaly a škatule. Jednodielne a klopové sťahovacie škatule, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, miniškatule, vysekávané škatule či poštové obálky sú určené ako pre ľahšie, tak aj ťažšie predmety.

Výroba luxusných papierových tašiek a vzorková predajňa.

Predaj: - papier, školské a kancelárske potreby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastový riad (kelímky, misky, príbory) - papierové tácky.

Výroba: -pěnové výplne -pěnové prírezy -pěnové profily -pěnové vrecúška -kartonplastové rastre a preložky -lepenkové obaly a preložky. stroje: -kartonážní stroje -kruhové nožnice -válcový lis.

Dodávka, predaj a distribúcia obalových materiálov. Firma dodáva krabice a obaly z vlnitej lepenky, tvarovo vysekávané obaly a skladačky. Výroba mriežok a fixáciou predmetov v obaloch, ochrany rohov a hrán na prepravu tovaru.

Výroba: - kartonáž - obaly z vlnitej lepenky Kašírované obaly: - podkladová lepenka môže byť hladká alebo vlnitá v štruktúre troch alebo päťvrstvovej. - kašírovanie-jednostranné alebo obojstranné Voštiny, voštinové sendviče: - ľahký výplňový materiál sa šesťbokovou štruktúrou, ktorá jej zabezpečuje výborné pevnostné ...

Zákazková výroba a predaj exportných balení. Firma zhotoví drevené debny pre leteckú aj lodnú prepravu. Výroba obalov z vlnitej lepenky a kartónplastu, fixáciou z penových materiálov.

Výroba, predaj: -kartonáže: -tvarový výsek -klopové krabice -proložky -mřížky -planžety. Recyklácia: -RESY systém.

Veľkoobchod, predaj - papierové poštové obaly: - bublinkové obálky - poštové tubusy - obálky s krížovým dnom - poštové tašky s krížovým dnom - kartónové krabice - obalový materiál.

Predaj a výroba kartónových obalov, paliet, kovových debien, veľkoobjemových váh, prokladového papiera a ochranných rohov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -OOPP osobné ochranné pracovné pomôcky -čistiace prostriedky -kancelárske potreby -obalový materiál. Výroba: -čistiace handry pre priemysel -pracovné odevy.

Aranžovanie a floristika svadobných tabúľ. Požičovňa, predaj - svadobné dekorácie a doplnky bublifuky, figúrky na tortu, knihy hostí, krabičky na výslužky, organzy, stuhy, svietniky, obrúsky aranžovania a floristika svadobných tabúľ E-shop - svadobné dekorácie a doplnky (bublifuky, figúrky na tortu, knihy hostí, krabičky na výslužky, ...

E-shop: - obaly - bublinkové, plastové, poštové, kartónové a nalepovacie obálky, poštové tašky, lepiace pásky, vrecká, vrecia, fólie, papier a etikety - kancelárske potreby - hygienické potreby.

Spoločnosť VENKART - Karla Ventusa sa zaoberá výrobou a následným predajom papierových či darčekových krabíc a rôznych obalov na potraviny ako je pečivo, cukrovinky, torty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Sme schopní vyrobiť akýkoľvek tvar krabice podľa katalógu FEFCO. Na Vaše prianie zaistíme potlač krabice sieťotlačou. Ponúkame obaly pre ...

Veľkoobchod, predaj: -obalový materiál -igelitové tašky, mikroténové sáčky, tácky, kelímky, fólie, prírezy.

Poskytovanie služieb firmám prevažne v automobilovom a elektrotechnickom priemysle Umývanie kompletného sortimentu prepravných obalov v automobilovom priemysle: -KLT -prelože -veká -palety, -transportné boxy Ponúkame práce na zákazku: -všetky ručne robené práce -kompletačné práce -dokončovacie práce -baliace práce ...