Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Výroba a predaj palivového dreva - palivové drevo. Kontajnerová autodoprava - odvoz zeminy alebo odpadu na skládku. Služby v lesníctve - výkup drevnej hmoty - poradenstvo v odbore ťažby, zalesňovania.

Činnosť: - výškové práce - orez, výrub stromov - údržba zelene. Predaj: - palivové drevo.

Palivové drevo, uhlie, pelety, koks, kováčske uhlie, brikety, stavebné, hutnícky materiál, stavebniny Znojmo, Miroslav, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou -štrky, piesky -ekobrikety -drevo -ložiská valivé -hutnícky materiál -stavebniny-murovacie materiály, strešné krytiny, suchá výstavba (sadrokartón, izolácia), ...

Sieť čerpacích staníc Slovnaft. Prevádzka čerpacej stanice. Prevádzka umývacieho centra, umývačka, umývacia linka.

Služby: -chov a predaj ošípaných, hovädzieho dobytka -prenájom nebytových priestorov -predaj palivového dreva -ustajnenie koní -predaj sena.

Náhradné zásobovanie zemným plynom. Alternatívne palivá pre vozidlá. Veľkoobchodný predaj: - stlačený zemný plyn na pohon autobusov.

Manipulačný a expedičný sklad dreva. Predaj, výkup: -drevo, frézované palisády -guláče a polkuláče vrátane impregnácie -palivové drevo: guľače, štiepaná polienka.

Dodávky stolárskeho reziva, stavebného dreva, hobľovaných bukových polotovarov, štiepaného palivového dreva a drevených brikiet.

Spoločnosť LESORS s.r.o. sa špecializuje na výsadbu stromov a kríkov, plošnú aj líniovú. Čistenie krovín s likvidáciou biomasy. Vykonávame ťažbu dreva, manipuláciu aj predaj palivového a krbového dreva. Kosíme trávne porasty na rekultivovaných plochách aj v mestách, vykonávame rekultivácie a prerezávky. Poskytujeme parkové úpravy. Činnosť: - ...

Spoločnosť DREMOT s.r.o. vyťažia, dopravia, narežú a dovezú drevo, kam budete chcieť. Vďaka vlastnej technológii a strojnému vybaveniu poskytujeme najlacnejšie produkty z dreva, aké Vám môže píla poskytnúť. Nakupujeme drevo priamo pri zdroji a spracovávame ho vlastnými silami, preto Vám môžeme zaručiť nízke ceny. Zamestnávame iba ...

Výroba, predaj: brikety: -z energetic-kých rastlín a biomasy balenie 10kg, na palete 1tuna, big bag-500 kg -zmesi slamy a štiavu -čistého drevného odpadu. Rastliny produkty: -obilniny pšenice (potravinárska a kŕmna), jačmeň kŕmny -olejniny repka, -luskoviny hrách potravinársky -Energetická byliny, bylina šťaveľ UTEUŠA. Živočíšna ...

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.