Plastové polotovary nájdu uplatnenie pri výrobe rôznych špecifických výrobkov, ako sú PET fľaše, tvarové profily, nádoby alebo produkty vyfukovania plastov. Plastové polotovary je možné zakúpiť v podobe dosiek, tyčí, rúrok alebo drôtov na zváranie.

Výroba: - súčasti pre TV, audio a automobilový priemysel, pre domácnosti, kancelárie, za použitia termoplastov, typu PC, PS, ABS, PP a ďalších. - TV housing - TV stojany - automobilový priemysel - ostatné výrobky.

Výroba a recyklácie plastov, lisovanie plastov: - profily - zváracie drôty - tesniace gumy pre siete proti hmyzu. predaj: - bazény - sudy - nádrže a septiky. Výroba pre Brašnári, čalúnnikov atď.

Predaj: - lamely na zakrytie bazéna - plachty

Predaj, e-shop: - plastové záslepky do trubiek a jacklov - plastové záslepky, páčky, kolesá, madlá

Spoločnosť CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. sa zameriava na technológie vstrekovania plastov, foriem a nástrojov. Prevádzkujeme vlastnú nástrojáreň a vstrekovňou plastov, ponúkame konštrukcie, výrobu a aplikácia horúcich systémov na vstrekovanie plastov. Sme schopní zabezpečiť komplexné riešenie foriem od konštrukčného návrhu formy po dodávku ...

Výroba laminátov - ručná laminácia - vákuové liatie - 3D frézovanie - 3D tlač - CO2 laser - 3D modelovanie.

Český výrobca plastových farebne-stálych paluboviek, zhrňovacích dverí, polstrovanie a oplotenia. Vyrábame plastové profily, inštalujeme zhrňovacie dvere a polstrovanie do dverí. Ploty vrátane braný a bránok dodávame na kľúč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

WPC terasy, ploty, obklady Ponúkame širokú škálu materiálu WPC so spojivom HDPE a to ako plné, tak duté terasové dosky, plotovky, obklady a iné. Zaoberáme sa predajom, dovozom a inštaláciou WPC (drevoplastových) materiálov. Radi poradíme zákazníkom, ako s inštaláciou svojpomocne, tak aj zaistíme dodávku na kľúč.

Veľkoobchod, predaj, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usne -koženka, zdravotnícke koženky -žínenky -hracie molitanové kocky -plastový sedací nábytok vhodný pre materské škôlky -pelíšky pre domácich miláčikov -sedacie vaky, vrecia -detské ihrisko, bazén pre guličky -prebaľovacie ...

spracovanie: - termoplasty - termosety. oplášťovanie: - kovové súčasti. Montáže podskupín. Strojné vybavenie: - spracovanie termoplastov - spracovanie termosetov. Výroba lisovacích a vstrekovacích nástrojov.

Výroba, predaj - VIRGIN PTFE: - teflón na mieru - FLEXON - expandovaný teflón - tesniace šnúry - teflónové tyče - hadičky z teflónu - polotovary z teflónu - inštalatérske tesniace pásky - Virgin PTFE samolepiace pásky - expandovanej dosky Virgin PTFE - vytlačovaný teflón s olejom - skloteflonová tkanina, fólia - ...

predaj: - plastové dosky - tyče - zváracie drôty pre priemysel, reklamu a stavebníctvo - materiály PP, PE, PVC, PA, POM, PETP, PTFE, PMMA, PC, ABS, PSU, PEI, PES, PEEK - zváracie prístroje na plasty - formátovanie.

Predaj, montáž: -kompletné plastové potrubné systémy -PVC-U (polyvinylchlorid) -PE (polyetylén) -Pp (polypropylén).

Zber, odvoz, recyklácia: - plastový, papierový odpad. Drvenie plastu. Lisovanie papiera, plastu, LDPE fólie. predaj: - granulát - regranulát - drti. prevádzkareň: - Ostrava, Martinovská 3168/48