Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Poskytuje: - technické poradenstvo v oblasti chémie - dodávky chemických výrobkov

Sme výrobcami kvalitných betónových kvetináčov a betónových záhradných potrieb s pätnásťročnou tradíciou. Výroba, predaj a e-shop betónovej záhradnej architektúry, stavebného materiálu, záhradných potrieb: - vymývané betónové kvetináče - betónové kvetináče s odtokovým otvorom - betónové vázy - nášľapy - betónové lavičky - zábrany ...

Predaj palivového dreva pre Odry a okolie. Kontajnerová doprava: - pristavenie kontajnera - odvezenie odpadu a sutiny, stavebných materiálov - dovoz štrku, piesku, hliny - dovoz uhlia. Výkup dreva.

Správa nehnuteľností. Metalurgia: - zastúpenie zlievárenskej a kováčskej výroby. Strojárstvo: - subdodávky pre lesnícky, automobilový a poľnohospodársky priemysel.

Naša firma sa zaoberá predajom stolárskych potrieb. Pre našich klientov sme schopní zaistiť, ABS hrany ku všetkým plošným materiálom dostupných v Českej republike. V ponuke máme aj všetky lepidlá potrebné na výrobu aj montáž nábytku, od disperzie, cez chemoprén v spreji, až po konštrukčné montážne lepidlá. Výrobcom nábytku z drevotriesky môžeme ...

Služby: - rizikové výrub stromov za použitia stromolezeckej techniky - výkup, predaj guľatiny. Predaj: - vianočné stromčeky - oleje, reťaze do motorových píl (Stihl, Husquarna).

Služby: - opravy výtlkov Jetpatcher - prenájom stavebných strojov - záhradné a parkové úpravy - výroba, predaj stavebného reziva - predaj a doprava palivového dreva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavebné práce: - práca na vodných tokoch, úprava korýt a hatí - gabióny, spevňovanie svahov opornými stenami - výstavba a opravy ...

Výroba a predaj palivového dreva - palivové drevo. Kontajnerová autodoprava - odvoz zeminy alebo odpadu na skládku. Služby v lesníctve - výkup drevnej hmoty - poradenstvo v odbore ťažby, zalesňovania.

Činnosť: - výškové práce - orez, výrub stromov - údržba zelene. Predaj: - palivové drevo.

Distribúcia, rozvod: - teplo, tepla - teplá úžitková voda, teplej vody - studená pitná voda, pitnej vody. Služby: - čistenie kanalizácie, kanalizácií - vývoz nádrží, nádrží.

Inšpektor nehnuteľností. Energetické poradenstvo. Architektonické 3D štúdie. Dotačný servis.

Pieskovňa Petrovice - Vladislav Durczok vykonáva ťažbu piesku, štrku a ílu. Medzi naše ďalšie činnosti patria zemné a demolačné práce, nákladná autodoprava aj možnosť uloženia takzvaného ostatného odpadu vo vyťažených priestoroch pieskovne. Pieskovňa, ťažba, predaj: - piesok, piesku - štrk - íl. Ďalšia činnosť: - nákladná autodoprava ...

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -lepidla -potreba pre maliarov -stavebné chémie a náradia -těsnění -Priemyselné lepiace a tesniace pásky. Oficiálny distribútor hydroizolačného systému AKVATRON.

Naša firma sa špecializuje na spracovanie plastových materiálov vzniknutých z výroby. Služby sú predovšetkým prispôsobené pre firmy, ktoré produkujú veľké množstvo plastov. Plasty vykupujeme jednodruhové a vo veľkom množstve. Preferujeme plastové odpady z výroby vo forme nepodarkov, obalov, fólií, prepraviek, paliet, špuliek atď. Tri základné ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj, servis, E-shop, MOTOSHOP: - skútre, štvorkolky, motocykle, minibike, pitbike, cross a moto príslušenstvo. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby, laky, nátery. Značky mal˘ch, Relius, Novatic. Dodávateľ baliaceho papiera, papierových vriec, papierových sáčkov a tašiek, vlnitej lepenky, fólie a ...

Náhradné zásobovanie zemným plynom. Alternatívne palivá pre vozidlá. Veľkoobchodný predaj: - stlačený zemný plyn na pohon autobusov.