Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Služby: -sprostredkovanie obchodu a služieb -vykonávanie stavieb.

práca: -elektro: VN, NN, slaboprúd, automatizácia -regulácia, meranie -revize vysokého napení, nízkeho napätia -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice Solárny ohrev -stavebné práce -projekční činnosť.

Píla Vranovice, palivové drevo a ekopalivá. Výroba a predaj reziva, stavebné a stopárske rezivo, - zákazková výroba Kompletná montáž striech - strecha na kľúč vrátane pokrývačských a klampiarskych prác - sušiareň dreva - impregnácia reziva máčaním - porez dreva, stavebné rezivo, hranoly, dosky, laty - smrek, buk, dub, čerešňa, jaseň - ...

Obchodná spoločnosť Správa a údržba ciest Zlínska, s.r.o. vykonáva kompletné realizácie a opravy miestnych, účelových komunikácií, chodníkov, parkovísk, prístupových ciest i odstavných plôch. Ďalej vykonáva frézovanie vozovky a pokládku asfaltu, asfaltového betónu finišerom a tiež strojné zametanie a zimnú údržbu komunikácií a ...

VIPSTONE.CZ - kamenné obklady pre váš dom, byt alebo kanceláriu. Prevádzkujeme internetový obchod s rozsiahlou ponukou kamenných obkladov z betónu, sadry alebo keramzitu. Ponúkame tiež obklady z prírodného kameňa. Spolupracujeme s výrobcami Steg, Incan, Vaspo, Luminta, Magicrete, Wallstone, Wildstone a Cerrado. Ponúkame objemové zľavy ku každému ...

STAPPA mix Brno, spol. s r.o. prevádzkuje betonárku so zameraním na predaj betónu, betónovej zmesí, piesku a kameňa s možnosťou zaistenia dopravy.

Činnosť - stavebniny  - predaj stavebného materiálu  - predaj a rozvoz piesku, drví, štrkov  - zásobovanie občianskych a bytových stavieb. sortiment:  - YTONG  - KM BETA  - SUPERTHERM  - BEST SCHIEDEL   -POROTHERM  - lepenky  - strešná krytina  - strešné šindle  - tavné pásy  - ROCKWOOL min. vata  - Styrotrade polystyrén,  - ...

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Sklad kameniva, štrku, piesku, sutiny, kôry. Rozvoz stavebného materiálu. Výkopové a zemné práce bagrom, terénne úpravy.

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.