Elektrinu a plyn vyrábajú a dodávajú elektrárne a plynárne, ktoré poskytujú služby ako vykurovanie a prevádzku zariadení. Medzi služby patrí výroba, respektíve ťažba energií, nakladanie s energiami a ich výhodné nákupy, samozrejmé sú aj poradenské služby.

Výroba, distribúcia: - energia - elektrina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - dráhová doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revízna, projekčná činnosť - elektroinštalačná práca - výroba rozvádzačov - elektroúdržbárske práce - školenia.

Firma Pipemont so sídlom v Otrokoviciach neďaleko Zlína sa zameriava na komplexnú realizáciu energetických celkov pre veľké priemyselné spoločnosti v regióne Zlínsky kraj. Dodávame a montujeme výmenníkové odovzdávacie stanice, priemyselné rozvody, horúcovodné a teplovodné rozvody, parovody, kotolne. Ďalšie naše aktivity sa vzťahujú na ...

Distribúcia, rozvod: - teplo, tepla - teplá úžitková voda, teplej vody - studená pitná voda, pitnej vody. Služby: - čistenie kanalizácie, kanalizácií - vývoz nádrží, nádrží.

Inšpektor nehnuteľností. Energetické poradenstvo. Architektonické 3D štúdie. Dotačný servis.

Firma EMOZ, spol. s.r.o. ponúka elektromontážne služby, výrobu rozvádzačov a projektovanie elektrických zariadení. Ponúkame: - elektroinštalácií silnoprúdu i slaboprúdu - výroby rozvádzačov - kompenzácia jalovej energie - montáže hromozvodov - prípojky na verejné siete - vonkajšie osvetlenie - projekčné práce - revízia.