Energetické služby zahŕňajú distribúciu elektrickej energie, tepla a plynu pre firmy a domácnosti, ďalej výstavbu vedenia VVN, opravy jadrových reaktorov, projektovanie a následné montáže VVN. Vyberte si pre svoju firmu či domácnosť optimálneho dodávateľa.

Energetika - tepelnú energiu vyrábame v elektrárňach tzv. kombinovanou výrobou elektrickej a tepelnej energie.

Služby skúsených energetických konzultantov a audítorov.

Úspory a poradenstvo v oblasti energetiky.

Energetické služby, ktoré hľadajú pre svojich zákazníkov tú najvýhodnejšiu cestu.

Elektráreň Výroba a rozvod elektrickej energie.

Prevádzkovanie: - skládka Životice - ukladanie komunálnych odpadov - zariadenia na úpravu BRO (biologicky rozložiteľných odpadov) - kompostáreň - zber, likvidácia a spracovanie BRO - výroba elektrickej energie a tepla - sušenie a predaj stolárskeho reziva (buk, dub).

Predaj, montáže, inštalácia, opravy, servis, revízia: - verejné osvetlenie - rozvádzače vrátane riadiacich systémov. Poradenstvo v oblasti energetiky, za účelom dosiahnutia energetických úspor. Poradenstvo v oblasti - obnoviteľné zdroje.

Konzultačná činnosť v energetike - v oblasti meracej a automatizačnej techniky. Služby: - programovanie, inštalácia, oživovanie a servis riadiacich systémov - vizualizácia. Špecializácia na elektrárne, teplárne a zariadenia chemického priemyslu. Návrhy, výroba, predaj: - elektronických súčiastok a obvodov. Špecializácia na použitie ...