Dodávky tepla pre rôzne technologické účely, ohrev vody či vykurovanie realizujú teplárne. Teplárenské služby však zahŕňajú aj výrobu, predaj, montáž a servis čiastkových zariadení umožňujúcich vykurovanie domácností, komerčných či priemyselných objektov.

závod Chropyně ČLEN KONCERNU AGROFERT. Výroba, rozvod, distribúcia: -pár, pary. teplý voda. -stlačený vzduch. distribúcia: -Elektrické energie.

Výroba, rozvod: - teplo - tepelná energia

Služby: - údržba nehnuteľností - dekontaminácia nákupných vozíkov - prevádzka a údržba kotolní

Činnosť: - dodávka tepelnej energie a teplej vody

Výstavba, realizácia, prevádzka: - kotolne, kotolní - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá.

Dodávka, predaj, servis - výstavba bioplynových staníc, teplovodov a technológií na využitie tepla. - kogeneračné jednotky. Kancelária, poštová a doručovacia adresa - Horní Bohušice 853, 582 91 Svetlá nad Sázavou.

EWSA s.r.o. poskytuje výrobno-dodávateľské, montážne a zváračské služby v sektore energetiky, teplárenstve, plynárenstve a chemickom priemysle, so zameraním na zabezpečovanie odborovo-kvalifikovaných montážnych profesií, výrobných a dodávateľských kapacít, koordinácie a vedenia stavby alebo realizácie investičnej a udržiavacej výstavby, vrátane ...

Výroba, dodávka: - teplo, tepla - teplá úžitková voda.

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Činnosť - výroba a dodávka tepla, teplej úžitkovej vody a elektrickej energie pre v meste Jičíne.

Vykurovanie priemyselných hál, skladových hál, športových hál, výrobných hál či dielní. Vykurovanie tmavými plynovými infražiaričmi. Energeticky úsporné vykurovanie pre vysoké objekty.

Služby - poskytovateľ energetických služieb - správa a prevádzka výmenníkových staníc a kotolní na všetky druhy paliva - výroba a predaj tepla.

Služby: -projekcia rekonštrukcií a výstavby vykurovacích sústav bytových a nebytových objektov, kotolní a výmenníkových staníc -regulácia vykurovacích sústav a to bytových a nebytových objektov, ktoré sú napojené na centrálne zásobovanie teplom, vrátane blokových kotolní -inštalácia termostatických ventilov na ...

Dodávka, prevádzka: - nezávislé zdroje elektriny a tepla.

Výroba, rozvod a predaj: -tepla, teplo -elektrická energia.

TOPINGAS s.r.o.: -kotolne do 50kW a nad 50kW -výmenníkové stanice -vykurovanie priemyselných budov -vykurovanie rodinných domov a bytových jednotiek -potrubné rozvody vzduchotechniky a chladenie, vrátane technológie -priemyselné plynovody - STL, NTL -domové plynovody -bazénové technológie -filtrácia vody -ohrev teplej ...

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roku 1992 ako servisný partner pre výrobcov plynových kotlov ORK a ORTAS. Rozširovaním činností a vyškolením ďalších zamestnancov teraz zaisťujeme servis viac ako desiatim výrobcom kotlov a výrobcom ďalších komponentov v kúrenárskej a plynárskej oblasti. .

Výroba tepla. Rozvod tepla. Výroba elektriny. Poradenstvo v energetike. Poradenstvo v oblasti obchodu, priemyslu a investícií.

Rekonštrukcia, opravy, dodávka a montáž - výmenníky tepla -projekčné návrhy - výmenníky tepla - potrubie a jej závesy - tlmiče hluku pre teplárenské zariadenia Dodávka a montáž - potrubie a jej závesy - tlmiče hluku pre teplárenské zariadenia Rekonštrukcia a opravy - potrubie a jej závesy Projekčné návrhy, výroba, dodávka a montáž - ...

Predaj: - grafit Služby: - technické poradenstvo z odboru energetiky

Služby: - výroba a distribúcia tepla - poradenstvo v oblasti životného prostredia - vybavenie nemocnice, laboratórií