Odpovede na filozofické či životné otázky nájdete v etnických, náboženských a politických centrách. Cirkev a náboženské obce, rovnako ako politické strany aj organizácie národnostných etník riešia politické otázky ale aj kultúrne a sociálne problémy.

Karmelitáni, kláštor: - organizovanie bohoslužieb, náboženských stretnutí.

Dievčenský domov mládeže ponúkajúci ubytovanie študentkám stredných škôl. Kongregácia dcér Panny Márie pomocníčky: - cirkevná nezisková inštitúcia.

Zenová škola Kwan Um v tradícii kórejského zenu školy Čogje. Každú stredu od 17.30 hodín spevy a 2 x 30 minút meditácie v sede. Ak máte záujem o zenovú prax, ozvite sa na náš kontakt.

Saleziánske stredisko mládeže - dom detí a mládeže Plzeň ponúka množstvo programov a voľnočasových aktivít pre deti, mládež, rodičov s deťmi i jednotlivcov. Otvorený klub Balón: - voľnočasové aktivity pre deti od 8 do 15 rokov - tvorivé dielne - organizované športové aktivity - hudobný a dramatický workshop - prímestské ...

Kresťanská organizácia. Kurzy, výučba, organizovanie, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letné tábory - detské ihrisko - prenájom priestorov.

Farský úrad. Rímskokatolícka farnosť, cirkev.

Farský úrad. Farský kostol Nepoškvrneného Počatia Panny Mária.

Apoštolská cirkev. Zbor organizuje bohoslužby a duchovné stretnutia. Venujeme sa duchovnej starostlivosti o seniorov v neďalekom DD.