Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Zdravotnícke zariadenia: - ambulantné služby Praktického lekára pre dospelých, Odborného lekára internistu s atestáciou 2.stupňa - sociálne služby - opatrovateľská služba je určená hendikepovaným seniorom s telesným alebo psychickým defektom - lekáreň.

Neziskové, mimovládne občianske združenie: - rozvoj poľnohospodárskeho podnikania mladých ľudí - rozvoj a propagácia vidieka - vzdelávacie, poradenská činnosť.

činnosť: - školenia, servis metódy MTM (Methods-Time Measurement) - školenie ergonómia a výrobného systému.

činnosť: - občianske združenie, spolok ktorého cieľom je zachovanie pamiatok a renovácie bývalej úzkorozchodnej železnice Frýdlant v Čechách - Heřmanice - múzeum

Celosvetová organizácia vedúcich osobností z podnikateľských a odborných kruhov, ktorí poskytujú humanitárnu služby a pomoc svojim spoluobčanom. Členovia sa schádza každý pondelok v 19.00 v hoteli Flora Olomouc, Krapkova 34.

Podporované zamestnanie - pomoc pri uplatnení na trhu práce občianske združenie zaistenie - semináre

prevádzka: - útulok pre psov - psie škola - výcvik záchranárskych psov.

Občianske združenie. Záujmové ciele: - voľnočasové aktivity detí a mládeže - voľnočasové zázemie pre široké spektrum občanov Novej Vsi nad Nisou - starostlivosti o životné prostredie a verejnú zeleň ... a ďalšie.

Všeobecne prospešná spoločnosť: - rozvoj mesta, regiónu - výukové programy, osvetová činnosť - prevádzka Spolkového domu.

Švédska obchodná komora. -podpora severským firmám podnikajúcich na slovenskom trhu.

Poslaním občianskeho združenia je prispievať k osvete v otázke starostlivosti a života zdravotne postihnutých osôb a ich rodín. Podporovanie sociálneho programu a odkazu medzinárodných dohovorov o právach dieťaťa a postihnutých osôb.

Spolok servisných stredísk motorových vozíkov a manipulačnej techniky. Účelom spolku je združovanie fyzických a právnických osôb pôsobiacich v odbore servise motorových vozíkov a manipulačnej techniky s cieľom výmeny skúseností a poznatkov v tomto odbore a presadzovanie profesijných záujmov jeho členov.