Predaj a ochutnávky bielych aj červených vín vo vínnych pivniciach, kde môžete ochutnať vína polosladké, polosuché alebo suché. Vyskúšajte osvedčené vína, akými sú Frankovka, Rizling vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohé ďalšie.

Vinárstvo Baraque. Výroba, predaj vína. Vínna pivnica - posedenie v pivárni, riadené degustácie. Degustácia vín bez posedenie, posedenie pri víne až pre 50 osôb. Predaj prívlastkových a archívnych vín. Zvládneme degustácia v angličtine. Možnosť zaistenie ubytovania. Vínna pivnica (posedenie): Bořetice ev.č. 175 691 08 Bořetice ...

Výroba a predaj akostné a prívlastkové vína, víno. Odborne riadené ochutnávky a ubytovanie. Ponúkame tiež výklady o vinohradníctve.

Malé rodinné vinárstvo v srdci Znojemskej vinárskej podoblasti v Novom Šaldorfe. výrobná i degustačná pivnica sa nachádza v Novom Šaldorfe pri Znojme (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinárstvo -výroba, predaj vína, víno, vín -biele, červené vína -fľaškové víno -vína cuvée -akostné vína -akostná s prívlastkom¨ -barikové vína -darčekové balenie vína -drevená debnička, debničky na fľašu, fľaše 0, 75l, 1, 50l -papierový kartón na fľaše 0, 75l Moravíno s.r.o. ponúka svoje vína pre gastronómiu, privátne archívy, ...

Výroba, predaj, vína, vín, víno: -Muškát moravský -Rizling vlašský -Sekt Spielberg -Müller Thurgau -Rizling rýnsky -Rulandské biele -Zweigeltrebe -Zweigeltrebe barrique -Frankovka -André -Modrý portugal -Sauvignon. Služby: -riadenie degustácie -možnosť posedenia, kapacita 25 osôb -možnosť zaistenia občerstvenia ...

DomaineM s.r.o. je vinárstvo v obci Miroslav v okrese Znojmo. zameriava sa na pestovanie hroznového vína a výrobu rôznych druhov vín. Spoločnosť svoje vína predáva aj cez e-shop.

Vinotéka sídli na konci Znojma smerom na Prahu, 100m vpravo za čerpacou stanicou OMV. Vinotéka, veľkoobchod, maloobchod, ponuka: -najväčšia vinotéka s vínami zo znojemskej vinárskej podoblasti -víno akostné, ročníkové, prívlastkové -vína sudová cca 16 druhov (aj v eshope) -doplnkový sortiment-olivy, paštéty k vínu, poháre na víno, otvárače, ...

Predaj, velkobchod: -alkohol, nealko, tabak -likéry, víno, pivo -destilované nápoje -whisky -Aromatizovaný vodka, vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -bylinné likéry -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -Celkové sortiment pre krčmy a reštaurácie. Prevádzkareň - malobcchod: Benešova 1682/46, Jihlava tel: 567213969.

Ponúkame široký výber tuzemských a zahraničných destilátov, liehovín a fľaškových vín - Ostrava. Predaj kvalitného alkoholu v Žiline s možnosťou dovozu.