Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Jazykové kurzy: - výučba cudzích jazykov, cudzie jazyky - anglický jazyk, angličtina - nemecký jazyk, nemčina - španielsky jazyk, španielčina - ruský jazyk, ruština - popoludňajšie kurzy - víkendové kurzy PASO (piatok, sobota) - špeciálne kurzy pre firmy.

Veľkoobchod a maloobchod: - tovar pre nechtových dizajnérov a pedikérov. Poradenstvo: - aplikácia nechtovej techniky. Školenia. Internetový obchod: - potreby pre nechtovú techniku. Kamenná predajňa Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Organizuje: - kurzy a prednášky o FENG SHUI a metódach LSVJ a EFT, - liečivé terapie metódami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenstvo v oblasti FENG SHUI vrátane posudzovania domov a bytov a pozemkov.

Organizuje - letné tábory pre deti a mládež - pobytové balíčky pre rodiny s deťmi, semináre, kurzy - rodinné poradenstvo - dohodová organizácia pre náhradnú rodinnú starostlivosť - propagácia náhradnej rodinnej starostlivosti

Lyžiarska škola, požičovňa lyží a snowboardov Požičovňa elektrobicyklov. služby - výlety na saniach - paintball - lanový park.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy, výučba cudzích jazykov pre verejnosť: - Angličtina, Nemčina, Ruština, Taliančina, Španielčina, Francúzština, Poľština - kurzy pre deti a mládež. - pomaturitné štúdium cudzích jazykov - kurzy účtovníctva - rekvalifikačné kurzy - prípravné kurzy na medzinárodné jazykové skúšky .

Certifikovaný kynologický poradca pre výchovu a výcvik psov ponúka svoje služby. Výcvik psov, výchova psa v rodine. Kurzy poslušnosti. Odbúravanie nežiaduceho správania u psa. Podpora beaviorálneho správania u psa.

Preklady a tlmočenie - taliančinaodborné preklady - z taliančiny - konzekutívne tlmočenie aj v zahraničí - sprostredkovaniesúdne overenie Súkromná, verejná a firemná výučba taliančiny - Ostrava, Havířov, Frydek - Miestok, Orlová, Karviná

Záujmové kurzy pre deti - mažoretky, roztlieskavačky

Stredisko voľného času. Voľnočasové aktivity pre deti a mládež. Výchova a vzdelávanie je založené na kresťanských princípoch.

Firma vykonáva kontroly v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Revízia, kontroly hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov, upchávok, uzáverov, požiarnych klapiek. Školenia v oblasti PO a BOZP.

Spoločnosť Marka Doležala ponúka komplexné služby a poradenstvo v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany. Služby: - vyhodnotenie súčasného stavu BOZP a PO vo Vašej firme zadarmo - starostlivé a odborné spracovanie dokumentácie BOZP a PO. - poskytovanie služieb v oblasti BOZP a PO v rámci celej Českej ...

Catalyst je celosvetový koncept teambuildingových aktivít s viac ako 25 ročnou tradíciou. Navrhuje a organizuje sa na mieru s cieľom zlepšenia výsledkov konkrétneho tímu alebo kolektívu. Nejedná sa o bežné firemné akcie a teambuildingové aktivity, ale cielene premyslené zábavné inteligentné hry rôzneho charakteru, ktoré celkom prirodzene posunú ...

Kurzy, semináre, osobné konzultácie v oblasti medziľudských vzťahov. Špecializujem sa na vzájomné vzťahy medzi rodičmi a ich deťmi. V tejto oblasti mám dlhoročné skúsenosti jednak ako radová učiteľka v materskej škôlke, ďalej potom ako riaditeľka v štátnej a teraz súkromnej škôlke, ale aj ako lektorka a osobná konzultantka. Ponúkam "Ako na ...

služby: -regenerace tela -Pomoc od bolesti -specializace na hlbokú relaxáciu -zábaly proti celulitíde -detoxikace organizmu prípravky JOALIS. masáže: -klasická, lymfatické, lávovými kameňmi, medová, aromamasáž, Dornova metóda, Thajská jogové masáž, SM-systém-cvičenie pre zdravý chrbát, joga.