Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Výroba krmív, kŕmnych zmesí, doplnkových látok a premixov -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Vzdelávanie a rekvalifikácia pre tieto cieľové skupiny: - učitelia a pedagogickí pracovníci - osoby zdravotne znevýhodnené - osoby nad 50 rokov veku - osoby dlhodobo nezamestnané - absolventi škôl bez patričnej praxe - ženy po rodičovskej dovolenke - motivačné kurzy - bilančná diagnostika - jazykové vzdelávanie - akcie v rámci projektov: ...

Návrh a ušitie patchwork prehozov a iných drobností. Organizovanie kurzov patchworku.

Servis: -počítače, notebooky, servery. Školenia: -práca s počítačom. Prenájom: -prezentačné techniky.

Organizuje: - kurzy a prednášky o FENG SHUI a metódach LSVJ a EFT, - liečivé terapie metódami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenstvo v oblasti FENG SHUI vrátane posudzovania domov a bytov a pozemkov.

Organizuje - letné tábory pre deti a mládež - pobytové balíčky pre rodiny s deťmi, semináre, kurzy - rodinné poradenstvo - dohodová organizácia pre náhradnú rodinnú starostlivosť - propagácia náhradnej rodinnej starostlivosti

Lyžiarska škola, požičovňa lyží a snowboardov Požičovňa elektrobicyklov. služby - výlety na saniach - paintball - lanový park.

Certifikovaný kynologický poradca pre výchovu a výcvik psov ponúka svoje služby. Výcvik psov, výchova psa v rodine. Kurzy poslušnosti. Odbúravanie nežiaduceho správania u psa. Podpora beaviorálneho správania u psa.

Záujmové kurzy pre deti - mažoretky, roztlieskavačky

Stredisko voľného času. Voľnočasové aktivity pre deti a mládež. Výchova a vzdelávanie je založené na kresťanských princípoch.

Kurzy, semináre, osobné konzultácie v oblasti medziľudských vzťahov. Špecializujem sa na vzájomné vzťahy medzi rodičmi a ich deťmi. V tejto oblasti mám dlhoročné skúsenosti jednak ako radová učiteľka v materskej škôlke, ďalej potom ako riaditeľka v štátnej a teraz súkromnej škôlke, ale aj ako lektorka a osobná konzultantka. Ponúkam "Ako na ...

služby: -regenerace tela -Pomoc od bolesti -specializace na hlbokú relaxáciu -zábaly proti celulitíde -detoxikace organizmu prípravky JOALIS. masáže: -klasická, lymfatické, lávovými kameňmi, medová, aromamasáž, Dornova metóda, Thajská jogové masáž, SM-systém-cvičenie pre zdravý chrbát, joga.

Plavecká škola. Vaňové plávanie. Výuka plávania pre žiakov MŠ a ZŠ. Plavecké kurzy pre deti od 1 roka do 15 rokov, babyplavání. Plávanie tehotných. Cvičenie pre rodičov a deti - mačiatka Aqua aerobic, aqua spinning. Výučba aj v Uherskom Hradišti, Luhačoviciach.

Plavecká škola. Vaňové plávanie. Výuka plávania pre žiakov MŠ a ZŠ. Plavecké kurzy pre deti od 1 roka do 15 rokov, babyplavání. Plávanie tehotných. Cvičenie pre rodičov a deti - mačiatka Aqua aerobic, aqua spinning. Výučba aj v Uherskom Hradišti, v Uherskom Brode.