Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Spoločnosť Ergon Opava s.r.o. je neštátne zdravotnícke zariadenie so sídlom v Opave, ktoré naďalej rozvíja činnosť v obore ortopedická protetika, ktorá sa zameriava hlavne na zdravotné, ortopedické a protetické pomôcky, protézy, ortézy a obuv. Zdravotnícke zariadenie Ergon Opava s.r.o. je spätá s klinickou praxou a môže vám ponúknuť: - ...

Dodávky, veľkoobchod, maloobchod, predaj, internetový obchod, e-shop: - zdravotnícky materiál - zdravotnícke pomôcky - zdravotnícke, zdravotné potreby - dezinfekcia pre zdravotnícke zariadenia, súkromné ordinácie, laboratóriá a stomatológia (prevažne odberatelia v odbore gynekológia a pôrodníctvo).

Spoločnosť ORTO - protetické pomôcky s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zdravotníckych potrieb, korzetov, ortopedických vložiek, korzetov a ortopedickej obuvi.

E-shop so zdravotníckymi pomôckami pre ľudí, ktorí trpia problémami s akné, atopickým ekzémom, lupienkou alebo inkontinenciou. Predávame oblečenie pre atopikov a alergikov so striebrom alebo zinkom, antibakteriálne obliečky, inkontinenčné pomôcky, drogériu a prác, čistiace prostriedky pre atopikov a alergikov.

Technická ortopédia, zdravotnícke pomôcky, potreby. Výroba, predaj: -protézy -horné končatiny, dolné končatiny, protetické diely -ortézy -krčné goliere, trup, horné končatiny, dolné končatiny -bandáže -berle a palice -ortopedické vložky do topánok -korektory palca -športové ortézy a podpory -pomôcky pre inkontinenciu.

lekáreň: - voľne predajné lieky - vitamíny a minerály - potravinové doplnky a čaju - očkovacie látky a alergie - homeopatia - veterinárne prípravky - ústna hygiena - zdravotnícky materiál a prístroje - inkontinencia a ležiaci pacienti - prípravky a výživa pre deti.

Výroba, predaj, distribúcia: - jednorazové zdravotnícke pomôcky - operačné plášte, čiapky, ústenky - sterilné krytie - sterilné tampóny - jednorazové operačné rúšky - jednorazové odevy.

Výroba, distribúcia: - diagnostické súpravy pre klinickú chémiu

Výroba zdravotnej a vychádzkovej obuvi Zváranie - moričky - údržba strojov - výroba jednoúčelových strojov - kovovýroba - repase strojov - hliníkové konštrukcie ISO 9001