V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Firma vyrába funkčné a designovo zaujímavé zábrany na posteľ pre deti. Predaj dekorácií na stenu do detských izbičiek. Návrhy detských izbičiek na mieru.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - postele z masívu - poschodové postele - poschodové postele.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - poschodové postele - palandy - manželské postele - nábytok.

Zákazková výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa, kuchynské linky - vstavané, vstavané skrine - kancelársky nábytok - obývacie izby - spálňa - detské izby. Kuchynské štúdio: – 28. októbra 112, Ostrava – Moravská Ostrava.

Naše spánkovej štúdio Raj spánku v Jihlave a zaoberá predajom kvalitných postelí, matracov, prikrývok, roštov, detských postelí, zdravotných matracov, roštov a ďalších doplnkov pre vybavenie detských izieb i spálne. Všetko môžete zakúpiť aj v našom eshope. Predaj lôžkoviny, komody, skrine, zdravotné lôžka, zdravotné matrace, rošty, postele pre ...

Predaj: -nábytku a zariadenia interiéru. Bezpečnostná služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -pečiatky, vizitky, vyrezávaná reklama. Rehabilitačné služby. Montážne práce elektro. Potlač. Šitie: -odevov. Predaj: -dámske a pánske konfekcie.

Zákazková stolárska výroba. -kuchyň, kuchynská linka -Vstavaný skriňa -obývacia stena -ložnice -kancelárskych nábytok -zahradní architektúra - ploty, pergoly, altánky, záhradné domčeky.

Predaj lacného a kvalitného nábytku za výhodné ceny. Ponúkame šatníkové skrine, pohovky, rohové pohovky, postele, manželské postele, stoličky, kreslá, stoly a mnoho ďalšieho.

Realizácia kompletných interiérov. Dodávka celkových interiérov. Dokážeme koordinovať realizáciu a nadväznosť jednotlivých fáz tak, aby zákazník iba kontroloval v určené dni vopred odsúhlasený postup realizácie. Špecializujeme sa na navrhovanie interiérov ako celku. Hlavný program Design Atelieru MAJ služby projektantov –návrh a jeho ...

Firma DEADE s.r.o. ponúka: Maloobchod, predaj, dodávka, výroba: - nábytok. Zákazková výroba čalúneného, dreveného nábytku - LTD - lamonitrieskové dosky s povrchovou úpravou. Čalúnený nábytok, čalúnnictvo. Sedacie súpravy, sedací nábytok, sedačky. Čalúnené a kožené postele. Obývacie izby (obývačky). Kancelársky nábytok. Spálne. Sedacie ...

predaj: -prírodné Futonové postele a matrace -rámy posteľou a matrac z prírodných materiálov pre kvalitné a zdravé spanie.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -skrine -stolíky -postele -kancelársky nábytok -dvere -pergoly -schodisko -zábradlie