Lodná preprava ponúka transport zásielok na rôzne vzdialenosti, najčastejšie však medzinárodne. Dokáže prepraviť akýkoľvek typ štandardnej aj nadrozmernej zásielky. Pevné, kvapalné aj plynné látky nie sú teda pre dopravu riečnu aj námornú žiadnou prekážkou

Špedícia, doprava, logistika: - kusové a zberné zásielky - letecké a námorné zásielky - colné služby - komplexné logistické projekty.

Medzinárodná špedícia a logistika. Celoeurópska nákladná doprava. Vnútroštátna expedícia kusových nákladov. Letecké zásielky. Námorné zásielky.

Požičovňa: - lode, lodí, loď. Vyhliadkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Prevádzka v mesiacoch máj-október. Začiatky jázd (plavby) Smotanovo nábrežie.

Služby: -zaistenie dodávateľa -letecká, námorná, cestná preprava

Služby: -logistika -vnútroštátna a medzinárodná preprava -lodná doprava -skladovanie -colná deklarácia

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Pelhrimov.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - preprava zásielok: - európska pozemná - letecká - námorné - logistické - colné - veľtržná špedícia a medzinárodné sťahovanie

Služby: - vyhliadkové plavby na pltiach historickým centrom Českého Krumlova.

Doprava: -osobné lodné -parníková Realitná činnosť.

Vnútrozemská vodná doprava, lodná doprava: - vyhliadkové plavby loďou po rybníku Svet - Třeboň - zážitky z prejazdu stavidiel - vyhliadková plavba pod zámkom Hluboká nad Vltavou - preplávanie prírodná rezervácia z Hluboké do Purkarce - plavby z prístavu Českej Budejovice Lannova lodenice. Možnosť prenájmu celej lode.

Špecialista na zámorskú prepravu z a do celého sveta, vrátane prepráv nebezpečného a nadrozmerného tovaru. Dopravné poistenie, skladovanie, colné služby, kvalifikované konzultácie v oblasti všetkých prepráv.

Autodoprava, doprava, preprava: -systém expresnej prepravy kusových zásielok po celej SR a ČR - TOPTRANS (termín dodania 24 hodín) -medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo -špedícia -komplexné colné služby -cestná nákladná automobilová doprava v ČR i zahraničí kamióny a ďalšími nákladnými a úžitkovými vozidlami ...

Služby: -letecká preprava -námorná preprava -pozemná preprava -železničná preprava

Firma RPS logistic s.r.o. pôsobí v oblasti medzinárodnej kamiónovej dopravy už od roku 1993. Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia, logistika, skladovanie, rozvoz, transport, dopravná firma, firmy, spoločnosti: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time"- podľa jasne ...

Lodná doprava Nákladná doprava Špedičná činnosť

Hlavnou náplňou spoločnosti NOSRETI a.s., divízie Specialtransport sú komplexné služby pri preprave ťažkých a nadrozmerných nákladov. Sme špecialisti na dopravu nákladov s hmotnosťou až 800 ton. Máme 60 ročné skúsenosti v ťažkej doprave a disponujeme moderným a variabilným vozovým parkom, vďaka ktorému prepravíme akékoľvek bremeno do ...

Pobočka. Doprava: -cestné nákladné. -námorné. -letecká. -kombinovaná doprava. Služby: -špedícia. -logistika. LSC - Areál Starzone.