Lodná preprava ponúka transport zásielok na rôzne vzdialenosti, najčastejšie však medzinárodne. Dokáže prepraviť akýkoľvek typ štandardnej aj nadrozmernej zásielky. Pevné, kvapalné aj plynné látky nie sú teda pre dopravu riečnu aj námornú žiadnou prekážkou

Plavba na mieru - firemné akcie - oslavy na lodi - teambulding na parníku - občerstvenie - grilovanie - hudba - zábavný program

Ponúkame vyhliadkové plavby po Vltave, plavby s obedom, špeciálne plavby a výlety alebo nezabudnuteľné večerné plavby s večerou a živou hudbou. Vychutnajte si čarovnú panorámu večernej i dennej Prahy!

Služby: -okružné plavby loďou. Turistické služby.

Plavby a prechádzky vyhliadkovou loďou - nákladná aj osobná lodná preprava.

Naša firma sa pohybuje vo všetkých hlavných oblastiach špedičnej činnosti a čerpá z bohatých skúseností a to predovšetkým v: - leteckej preprave - námornej preprave - medzinárodnej kamiónovej preprave - kontajnerovej kontinentálnej preprave.

Výroba: - lode a jachty z polyesterových laminátov - mestské čističky odpadových vôd z polyesterových laminátov - šmykľavky z polyesterových laminátov - pätica pre verejné osvetlenie a iné priemyselné kryty z polyesterových laminátov -hausboty -recepčné pulty -architektonické a dizajnové prvky realizované podľa návrhu ...

Spoločnosť Prometheus, s.r.o. zaisťuje špedičné služby: - vnútroštátna aj medzinárodná nákladná autodoprava - preprava nadmerných nákladov - nákladná železničná doprava - námorná preprava celokontajnerových zásielok - letecká preprava - logistika - skladovanie.

Preprava tovaru po celom svete: - nákladná doprava - námorná doprava - letecká doprava

Prevádzkuje tuzemskú i zahraničnú cestnú nákladnú dopravu, zasielateľstvo, drevovýrobu, poľnohospodárstvo, výrobu brikiet a peliet. V Planej nad Lužnicou vlastníme predajňu chovateľských, záhradkárskych a kuchynských potrieb a papiernictva. Doprava a zasielateľstvo: - celá EÚ - vnútroštátna aj medzinárodná kamiónová doprava - námorná ...

Stavebniny - predaj stavebného materiálu. Služby - nákladná lodná doprava. Práca - žeriavnícke práce - baranenie štetových stien - záporové paženie stavebných jám.

Prepravné služby, doprava: - nákladná autodoprava - kamiónová - letecká - námorné - železničné - skladovanie - colné služby

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

Námorná preprava: - kvalitná a rýchla preprava do aj z celého sveta - kontajnerové zásielky FCL a LCL - všetky typy kontajnerov - spolupráca so všetkými námornými linkami - priame spojenie s agentmi rejdara - zmluvný špeditér v Hamburgu aj Kopere - napojenie na celosvetový LCL-servis.

Služby: - námorná preprava - letecká doprava - kontajnerová preprava - skladovanie.

Colné služby Kamiónová doprava Preprava - kusové zásielky Letecká preprava - kusové zásielky Námorná preprava Logistické služby Nákladná preprava Sťahovacie služby pre firmy aj súkromné osoby Železničná preprava.

Logistika, špedícia, preprava zásielok - námorná preprava - letecká doprava - železničná doprava - cestná nákladná doprava.

Služby: - námorná kontajnerová doprava - kamiónová doprava vnútroštátna, medzinárodná

Medzinárodná i vnútroštátna kamiónová preprava. Zaistenie leteckej i námornej prepravy.

Činnosť firmy: - logistické riešenia - cestná preprava - letecká preprava - železničná preprava - námorná preprava - preprava batožiny - colná deklarácia - skladovanie - sprievodné služby.

Autodoprava: -pravidelná preprava Česko - Maďarsko -preprava námorných kontajnerov -odťahová služba.

Služby - kontajnerová doprava - pozemná nákladná preprava - preprava námornej. Predaj - návesy a prívesy. Servis nákladných áut.