Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Služby: - webhosting - tvorba e-shopy

Oprava, servis: - mobilné telefóny - počítače - tablety - notebooky Predaj príslušenstva mobilných telefónov.

Predaj: - bluetooth Pripojenie k internetu: - multimediálne - WIFI.

Predaj: - spotrebná, kancelárska a meracia elektronika - počítače - mobilné telefóny - elektronické súčiastky - satelitná technika.

Autorizovaný predajca APPLE COMPUTERS, ADOBE, TEKTRONIX BY XEROX, MACROMÉDIA, HANDSPRING. Služby: -predaj hardvér, softvér-počítača -poradenstvo a konzultácie v oblasti DTP*, PRE-PRESS, PRESS a VIDEÁ -návrh, realizácia a správa sieťových riešenie (na báze APPLE I PC) -bezdrôtové siete (AirPort, WiFi) -oprava, servis počítačov, ...

Predaj, servis, e-shop: - nová aj repasovaná výpočtová technika.

Služby: - predaj softvéru pre požiarnu ochranu (BOZP)

Dodávka technológií Apple pre firmy: - predaj - servis - inštalácia a nastavenie - školenie - financovania - operatívny lízing - poistenie proti poškodeniu či strate Máme dobrú skladovú dostupnosť.

Komplexné dodávky informačných technológií do oblastí: -informatika, výpočtová, kancelárska a telekomunikačná technika. Dodávky informačnej technológie (IT) na kľúč pre firmy, podnikateľov i súkromné osoby: -Internet/Intranet -hardware-sieťové a serverové technológie, výpočtová a kancelárska technika, kompletný sortiment tovar, ...

Služby: - opravy, servis: - výpočtová technika: - počítačové zostavy, osobné počítače, notebooky - monitory CRT, LCD - UPS záložné zdroje - kancelárska technika: - kopírovacie stroje, kopírky, faxy, multifunkčné zariadenia - tlačiarne všetkých značiek - správa, údržba počítačových sietí.

PARTLOVÁ PLUS s.r.o. sa zameriava na predaj podložiek pod myš, krytov na klávesnici a doplnkov ako sú napríklad vankúšiky pod ruku alebo stojany na mobil.

Opravíme vysávače, práčky, umývačky, nainštalujeme kamerový systém, opravíme počítačovú techniku, ale aj vyčistíme sedačku či koberce. Zoznam nami poskytovaných služieb je veľmi rozmanitý. Vykonávame opravy domácich spotrebičov, inštaláciu a servis kamerových, satelitných a anténnych systémov, servis a inštaláciu elektrorozvodov a rozvádzačov i ...

Predaj, opravy, servis - mobilné telefóny - počítačové zostavy - notebooky - komponenty do počítačov - cartridge.