Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Veľkoobchod + maloobchod: -nápoje -pivo -limonády -víno -Tabak -cukroviniek -Potraviny -sudová piva -sudová vína -dárkové balenie alkoholu -Najväčší prevádzkovateľ cigaretových automatov na Vysočine -zapůjčení výčapného zariadenia. Ďalšia prevádzkareň: Revolučná 23 Třešť 589 01 tel. 602 337 ...

Reštaurácia. Napajedelská pivovar. Výroba, varenie piva: - Chmelnická svetlá 10 ° - Chmelnická svetlá 11 ° - Chmelnická polotmavé 11 ° - Chmelnická svetlá 12 °. predaj: - pivo v PET fľašiach - darčekový súdok piva. Možnosť organizovanie súkromných osláv, firemných večierkov.

Spoločnosť Chomout, s.r.o. je pivovar, kde sa vyrába pivo Chomout, služby reštaurácie a pohostinstva.

služby: - ubytovanie, hotel - reštaurácie, svadby - konferencie, pivovar atď.

Miesto, kde Jiří Menzel nakrúcal svoje Postižižiny. Pivovar s reštauráciou a poetickým hotelom. Prehliadky: múzeum rakúsko-uhorského pivovarníctva, súčasná výroba piva vrátane ochutnávky z tankov. Predaj sudov, požičovňa výčapov. Požičovňa bicyklov a e-bicyklov. Koncerty, športové podujatia. Svadby, firemné akcie, oslavy. Prevádzková doba ...

Ponúkame české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Pivné príslušenstvo. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Predajňa Vinohrady v Brne Ponúkame české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Pivné príslušenstvo, pivná kozmetika. Adresa: Brno, Moldavská 11.

Pivné klenoty, e-shop. Veľký výber pív. Kvalitné pivo. Pivné darčeky. Degustácia.

Veľkoobchod, predaj, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribúcia pív: Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišiacke Jablko. 2. Zásobenie pivom (reštaurácie, krčmy, maloobchod a veľkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.sk)

Výroba: - betónové výrobky, výrobky z betónu. - dovoz Poľského piva. - nákup, predaj.

Meštiansky pivovar. Výroba a predaj spodne kvasených nepasterizovaných a nefiltrovaných pív. Prevádzka pivotéky - predaj pív v PET, sudoch a sklenených fľašiach.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Sladovňa. Výroba, stáčanie, veľkoobchod, predaj: - pivo.

Pivovar: -reštaurácia 70 miest -sklepa 35 miest -salónik 50 miest -záhrada 150 miest -penzión-apartmány -rauty, oslavy, záhradná párty.

Prevádzka Pivovaru Mamut. Predávame spontánne kvasené pivá, predovšetkým pivá ležiackeho typu.

Pivovar Kocúr sa sústredí na výrobu vrchne aj spodne kvasených pív, rôznych pivných špeciálov aj nealkoholických limonád. V našej pivovarské reštaurácii môžete ochutnať bohatú ponuku pív z našej produkcie, denné menu alebo si vybrať zo stáleho jedálneho lístka. Kapacita reštaurácie je 120 miest a k dispozícii je aj salónik pre 20 osôb. Od jari ...

Predaj - bylinné čaje Pestovanie - bio zelenina

Beerokracia s.r.o. sa zameriava na výrobu piva, jedná sa napríklad o neochutené ležiaky a malinové, grepové a čučoriedkové pivá. Spoločnosť predáva aj chmeľovú kozmetiku.

Pivovarníctvo a sladovníctvo Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín