Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Dodávateľ kvalitných surovín na výrobu piva. Nákup, predaj: - sladovnícky jačmeň - chmeľ vrátane spracovania a úprav - ostatné poľnohospodárske komodity. Predaj: - kremelina v zastúpení francúzskej firmy CECA - chemické prostriedky pre českú firmu C+D. Vývoj a predaj: - technické prostriedky pre potreby pivovarského a nápojového ...

Distribúcia - tuzemské a zahraničné vína - destiláty E - shop - tuzemské a zahraničné vína - destiláty

Maloobchod - drogistický tovar Maloobchod - potraviny

Výroba, predaj: - sirupy - pivo - limonády - alkohol. Požičovňa: - pivné chladiče. Služby: - potápačský výcvik vrátane získania medzinárodnej licencie.

Vinotéka JCV. Predaj: - fľaškové víno - výberové vína prívlastkové - sudové víno - pivo - zastúpenie pivovaru Svijany: - užší sortiment fľaškového piva - darčekové džbány - švajčiarskej a belgickej čokolády - tuzemské syry - darčekové predmety k vínu - darčekové poukazy.

Pivovarníctvo, sladovníctvo. Výroba, predaj: - pivo Opát, Benediktín Možnosť prehliadok pivovaru. Zavádzame rozvoz piva až k vám domu každý piatok minimálny odber jedna prepravka

Produkcia a predaj piva: - Zlatý Josef - svetlý ležiak - Tmavý Josef - tmavý ležiak Predaj pivného skla

služby: - sťahovanie -malování - upratovacie práce - autodoprava do 3, 5tuny - záhradné práce - pivný pohotovosť - požičovňa výčapnej techniky -ohňostroje Predaj, e-shop: - výčapné techniky - vratné fľaše - pivo, alkoholické nápoje - sudové pivo - nealkoholické nápoje - pneumatiky z Rakúska - Ručne vyrezávané drevo z Indie a ...

Spoločnosť SUPER SPORT spol. s r.o. prevádzkuje ubytovacie a wellnes zariadenia Bouda Mama wellness hotel, ktoré Vám ponúka príjemné ubytovanie aj pre najnáročnejších zákazníkov v novovybudovanej časti štvorhviezdičkového hotela. Novšie časť budovy je spojená s pôvodnou časťou hotela a reštaurácií a hostia tak pri využívaní všetkých služieb nemusí ...

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Pivovar Chotěboř: - výrobca tradičného českého piva - výborná chuť piva, ktorá nezovšednie

Náš Penzión a Pivovar Nový Rybník sa nachádza v obci Obořiště v okrese Příbram priamo pod hrádzou Nového Rybníka uprostred brdských lesov, kde môžete stráviť príjemnú odpočinkovú aj aktívnu dovolenku. Penzión ponúka ubytovanie v rôznych typoch izieb od jednolôžkového až po štvorlôžkový apartmán. Každá ubytovacia jednotka je vybavená LCD ...

Predajňa s farmárskymi potravinami. Predaj: -mäso, údeniny -pečivo -paštéty -ovocie, zelenina -nápoje -mliečne produkty -cestoviny, korenie, múka, strukoviny... -vajcia domáce -čerstvé ovocie, zaváraniny, džemy -knedle -tyčinky -víno -pivo.

Regionálne farmárske potraviny. Predaj: -mäso, údeniny -pečivo -paštéty -ovocie, zelenina -nápoje -mliečne produkty -cestoviny, korenie, múka, strukoviny... -vajcia domáce -čerstvé ovocie, zaváraniny, džemy -knedle -tyčinky -víno -pivo.

Fit Beer s.r.o. vyrába české varené pivo pre veľkoodberateľov a iných zákazníkov. Jedná sa o pivo tišnovskej vody, žateckého chmeľu a karamelizovaného sladu. Pivo môžete objednať a zakúpiť na uvedenej adrese.