Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Geodetické práce a služby: - zameranie pozemku - vytýčenie hraníc pozemku - zameranie inžinierskych sietí

Geodetické práce: - Inžinierskogeologický prieskum - Hydrogeologický prieskum - Geofyzikálny prieskum - Geotechnické charakteristika hornín - Meranie radónu

Činnosť: - geodetické práce - oceňovanie a odhady nehnuteľností.

Výkon zememeračských činností -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce

Geodézia, geodetické práce. Geodetická kancelária.

Predaj, montáže, inštalácia, opravy, servis, revízia: - verejné osvetlenie - rozvádzače vrátane riadiacich systémov. Poradenstvo v oblasti energetiky, za účelom dosiahnutia energetických úspor. Poradenstvo v oblasti - obnoviteľné zdroje.

Geodetická kancelária: - geodézia - zememeračstvo.

Služby: -geodetické, projekčné práce -geometrické plány -vytyčovanie hraníc pozemkov -geodetické práce v investičnej výstavbe.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Návrhy, realizácia a predaj osvetlenie, svietidiel a svetelných zdrojov.

Projektová činnosť vo výstavbe - projektová dokumentácia. Inžinierske a geodetické služby v odbore architektúry, pozemných, dopravných a vodohospodárskych stavieb.