Organizovanie výstav, vernisáží, galérií, konferencií či kongresov je možné realizovať nielen vo veľkých výstaviskách, ale aj v malých štúdiách. K dispozícii sú priestory pre výstavy, organizačné služby, catering, reklamné služby, tlmočenie a preklady.

Portál o úsporách: -texty špecialistov na energetické zdroje -bankovníctvo -poisťovníctvo -stavby, hypotéky -leasingy a nespočetné množstvo ďalších aktivít.

Organizovanie spoločenských akcií, predovšetkým B2B. Organizovanie akcií na kľúč: - konferencie a kongresy - odborné školenia a semináre - teambuldingové akcie - kultúrne a spoločenské akcie - firemné večierky a oslavy - módne prehliadky - výstavy a veľtrhy. Zaistenie kopletného servisu: - výber lokality - dramaturgická ...

Činnosť: - výstavné služby - realizácia výstavných expozícií - interiéry - veľtržný marketing - svetelné logá s LED technológiou.

Ponuka služieb v oblasti reklamy. Organizácia výstav a veľtrhov. Výroba prezentácií, polygrafických materiálov a darčekových predmetov.

Naše služby: - výstavná a prevádzková správa výstaviska ZÁHRADA ČECH.

Realizácia stálych expozícií múzeí, pamätníkov. Poradenská činnosť v prevádzkovo-právnych otázkach civilného letectva.

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Zaoberáme sa správou firemných dokumentov, implementáciou a hostingom document management systémov.

Európske Centrum Odškodného: -získavanie náležitého odškodného pre účastníkov dopravných nehôd, ktorí utrpeli ujmu na zdraví. EvCO spolupracuje so špecializovanými advokátskymi kanceláriami na národnej i medzinárodnej úrovni a tiež s posudkovými lekármi po celej Českej republike. Našim cieľom je ponúkať najvyššiu kvalitu služieb a riadiť sa ...

Návrhy a realizácia výstavných i veľtržných expozícií a stánkov.

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby.

Služby: - organizácia účasti na výstave - objednanie výstavnej plochy a technických prívodov - komplexná realizácia výstavnej expozície - prenájom výstavárskych systémov a vybavenia - prenájom audiovizuálnej techniky - marketingový a konzultačný servis.

Realizácia výstavných a veľtržných expozícií. Realizácia výstavných expozícií, vývoj a dizajn nových systémov a konštrukcií. Služby: -nové prezentačné a konštrukčné systémy -návrhy, vývoj a dizajn -výroba a montáž systémov -uplatnenie nových konštrukčných technológií -konsultačná a poradenská činnosť.

Realizácia veľtržných expozícií.

Reklamná agentúra, marketing - komplexné služby, vzdelávanie. ARS - REDESIGN: - komplexné služby v bytovom dizajne.

Služby: - procesné analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zameranie na celkovú úpravu pracoviska - ergonomické pracovné stoly - regálové a skladovacie systémy. Práca: - projekcia a konštrukcia - zváranie - obrábanie - montáže.

Billboardy Polepy áut - reklemná ceduľa - bannery Veľtržné výstavy - expozícia Strojné vyšívanie - digitálna potlač tričiek Veľkoplošná digitálna tlač Tlač - vizitky - tlačoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

Hlavnou náplňou je komplexná poradenská a dodávateľská činnosť v obore automatizovaných systémov riadenia budov (MaR – Meranie a Regulácia). - veľkoobchod - poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru - výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení - montáž a opravy vyhradených elektrických ...

Správa entomologických zbierok a typového materiálu.

Komplexné zabezpečenie služieb od A až do Z (na kľúč) alebo akákoľvek čiastková služba. Poradenstvo a organizácia: - kongresy - semináre, prezentácie - firemné akcie - školenia (kursy), firemné večierky - incentívna turistika (motivačné programy).

Činnosť: - Realizácia plôch s obkladmi a dlažbou - Kompletná dokumentácia k pokládkam - Technické poradenstvo - Spracovanie projektovej dokumentácie k podlahovému vykurovaniu Schluter zadarmo - Spracovanie technickej dokumentácie na opravu alebo realizáciu balkónu a terás

Realizácia - výstavná expozícia, obchodná činnosť.

Výstavníctvo - realizácia veľtržných expozícií.