Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Predaj krmív pre psy, mačky, hlodavce a vtáctvo. Na e-shope je možné objednať terárijné a akváriové vybavenie.

včelárstvo: - včelie produkty, dekorácie - matky, oddelka, včelstvá - med, perníky, medovina - medzisteny, propolis, peľ perga a Rousková - sviečky a ďalšie.

Kvalitné kožené výrobky vyrábané ručne za za použitia techník starých majstrov Vám dodá pán Ivan Detk. Zo svojho sortimentu Vám môžem ponúknuť kožené opasky, puzdrá na nože, opasky, závodné sekery, kabelky, kožené gombíky ale aj uzdičky pre kone. Pre pohodlnejšie nákup môžete využiť nášho e-shopu. Výroba, predaj, e-shop: - brašnárske ...

Výroba, veľkoobchod: - krmivá pre zvieratá. Služby: - veterinár - poradenstvo.

Veľkoobchod s chovateľskými potrebami: -výrobky pre psov a mačky. Pre psov: - nylonové obojky, vodítka a postroje - pelechy a vankúše z dutých vlákien - kožené obojky a vodítka - vinylové, latexové a lanové hračky. Pre psov a mačky: - nerezové misky - žuvacie pochúťky. Výrobky pre vtáky a hlodavce: - plastové výrobky ...

Kvetinárstvo - tel .: 573351166. Maloobchod, predaj: -květiny, suchá väzba. Zverimex - tel .: 573352815. Maloobchod, predaj: -drobné zvieratstvo -chovatelské potreby, krmivá.

Ponúkame granule Optimanova, Platinum, Sams'field, Yoggies, konzervy Max Falco, Nuevo, Sam's Field

E-shop predajne EQUICENTRUM Ponúkame predaj týchto jazdeckých potrieb: - akékoľvek vybavenie pre jazdecký šport a pre chov koní - krmivá a doplnky výživy - kozmetika pre kone - internetový obchod - predajňa v Jaroměři a v Hořiciach - požičovňa prívesu pre kone - požičovňa obytných prívesov - jazdecké potreby, sedlá, prilby, deky, ...

Radim Svoboda prevádzkuje opravovňu a čistiareň odevov, predáva pelechy pre psov, chovateľské potreby, molitanové dosky a zvyšky látok.

Pestovanie a predaj okrasných rastlín a bylín. Predaj záhradného náradia.

Internetový obchod so značkovými krmivami Energys, Afeed, Kelečsko, Bodit a ďalších značiek pre mačky, psy, hydinu, kone, zajace, holuby, dobytok, ošípané, moračatá škrečky a ďalšie zvieratá. Predaj potrieb pre chovateľov, granulovaného sena a slamy, pasce na hlodavce, prípravkov proti hmyzu a slimákom

E-shop s ručne pletenými vodítkami a obojkami. Na mieru vyrábame vodítka z PPV alebo Paracordu pre veľké a stredné plemená, malé a obrie plemená psov a pre šteňatá alebo kone.

Firma U DVOCH PSOV sa zameriava na výrobu a predaj psích keksov, tort a darčekových kostí.

E-shop a kamenná predajňa s jazdeckými potrebami. Predávame stajňové potreby, potreby pre kone, vybavenie a potreby pre jazdcov, veterinárne prípravky a krmivá.

E-shop a kamenná predajňa s jazdeckými potrebami. Predávame stajňové potreby, potreby pre kone, vybavenie a potreby pre jazdcov, veterinárne prípravky a krmivá.

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Spoločnosť Crystal trading s.r.o.je výrobca a predajca technológií pre morské, sladkovodné akvária, záhradné jazierka.

Konská farma, jazdiareň: -ubytovanie, penzión -prázdninové apartmány -pre ubytovaných k dispozícii štýlová reštaurácia -možnosť sviatočnej tabule -vychádzky v sedle, prechádzky na koňoch -ustajnenie koní -obchod s jazdeckými potrebami.

Naša firma prevádzkuje veterinárnu ordináciu v Brne - Bohuniciach. Ponúkame vakcinácia psov, mačiek a drobných cicavcov, ďalej odčervenie a vyšetrenie na endo i ekto-parazity. V našej ordinácii rovádíme hematologické či biochemické vyšetrenie krvi, kožné zoškrabať, bakteriologické vyšetrenie a mykologickou kultiváciu. Naše ...