V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Výroba, predaj: - Štramberské uši našej babičky. Predaj: - Hukvaldské praclíky - Goldové tyčinky - Zemiakové lupienky

predaj: - sladkosti a pochutiny - marcipán - čaje - káva - korenie - suché plody - darčekové predmety

dodávateľ: - zmrzlina točená (točená zmrzlina, zmesi pre točenú zmrzlinu) - zmrzlina vodová (vodová zmrzlina) - zmrzlina Premium - zmrzlinová špirála, špirálová zmrzlina, americká špirála - zmrzlinová špirála premium - ľadová triešť, energy drink (prášková zmes na ľadovú triešť) - ľadová triešť prášok, - ľadová triešť sirup (sirupy na ...

Krčmička Malajko a Chaty na ubytovanie na celoročné a rekreačné ubytovanie v podhorí Jeseníkov, blízko Karlovy Studánky a Vrbna pod Pradědem.

Pekáreň, výroba pečiva. Predajňa, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denne až 3 závozy -doplnkový sortiment ostatných potravín -možnosť objednávok čerstvých cukrárskych výrobkov a výrobkov studenej kuchyne.

Dovoz, výroba, predaj, distribúcia: - cestoviny: - vidiecke niťovky, rezance - talianskej - čínske - oplátky - zdravá výživa