Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Doprava - nákladné - cestná Drevárska pílaimpregnácia dreva Tesárska výroba Stavebno-truhlárska výroba

Stavebná firma, stovky realizovaných domov. Nové drevostavby na kľúč, rekonštrukcie, oprava: -nízkoenergetické a pasívne, drevené, montované, rodinné domy (domčeky) Brno, tepelný odpor od R-3, 8 m2K / W, orientačné ceny za meter štvorcový zastavanej plochy-prízemný domček 13.000, - Sk, poschodový domček 20.000, - Sk (Doba výstavby 6 ...

- protihlukové steny - výstavba RD a zrubov - rekuperácia - tenisové povrchy - výroba priehradových väzníkov podľa dokumentácie vr. zaistenie montáže

Drevostavby. Návrhy, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - novostavby. Výroba: - terasy - altány - pergoly - záhradné stavby.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - podkrovné vstavby - drevostavby

Klampiarstvo a oprava karosérií -Veľkoobchod a maloobchod Pokrývačstvo, tesárstvo

Výstavba drevostavieb, rekreačných stavieb, kanadských domov i tesárskymi prácami. Drevostavby sú realizované kompletne, teda aj s návrhmi a projekciou a financovaním. Pracujeme na území celej Slovenskej republiky, aj na slovenskom a v okolitých štátoch. Sme spoľahlivá firma s precízne a rýchlo odvedenú prácu.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Tesárstvo, tesárske práce, tesár Růžička Drevovýroba. Píla pásová-porez dreva, guľatiny. Predaj-rezivo. Pôdna vstavba, strešná konštrukcia, krovy-systém Knauf. Montáž strešné okná, okno. Výroba drevené rodinné domčeky, drevený dom, domy.