Kamenárske práce zahŕňajú výrobu kuchynských liniek z kameňa, výrobu parapetov, schodov či obkladov krbov. Výroba a následné spracovanie umelého a prírodného kameňa, žuly, mramoru, vápenca, pieskovca a ďalších materiálov je vždy na vysokej úrovni.

Dodávka: - prírodný kameň - segmentové obklady - hrubé obklady - murivo - dlažba

Zákazková výroba, montáž, kamenárske práce: - kamenné prvky, obklady kúpeľní, parapety, kuchynské dosky.

Výroba, montáž a predaj krbov, krbových vložiek, kachlí a ich všetkého príslušenstva, vrátane rozvodov vzduchu. Ďalej ponúkame služby: - kamenárstvo - poradňu - projekty na kľúč.

Kamenárstvo, kamenosochárstvo. Kamenárske práce: -sekání a zlatenie písma. Výroba a predaj: -pomníky z prírodného kameňa, parapety, dlažby. Autodoprava spojená s odvozom.

Ťažba, výroba, predaj: - mramor - žula - pieskovec. Spracovanie prírodného kameňa. Výrobky zo štiepaného kameňa. Výrobky z rezaného kameňa.

Kamenárske práce: - montáž balustrád, kamenných obkladov - reštaurovanie kameňa.

Kamenárstvo Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Výroba nekovových mineralnych produktovom a VÝROBKOV z betónu, sadry a cementu Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Alebo jedinou prevádzkovateľom živností (veľkoobchod)

Ponúkame služby: -Práca s kameňom -vodohospodářské stavby: -zpevňování korýt, brehov, hrádzí rybníkov, múriky, všetky murované kamenné prvky, gabióny -opravy splavov, hatí a vyústních objektov na vodných tokoch. Záhradné stavby: -realizace záhrad podľa nášho návrhu.

sortiment: -Celkové výrobný sortiment družstvá -mramorová a teracová drť -predaj cintorínskych doplnkov.

Kamenárstva. Spracovanie prírodného kameňa, výroba, predaj: -schody -parapety -obklady -památníky -náhrobky, urny a vázy -teracové výrobky -sakrální architektúra.

kamenárstvo - výroba a opravy pomníkov - kamenárske práce.

Práca, remeslo: - murár, murárske - kamenárske - sadrokartonárske

Kamenárske, kamenosochárske, reštaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, náhrobný doplnky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pieskovcových a mramorových pomníkov -výroba a inštalácia krbových, parapetných, schodových a pracovných dosiek zo žuly. Predaj a montáže náhrobných doplnkov.

kamenárstvo - výroba a montáž nových hrobov - pohrebné doplnky - pečenie kamene.

Práca, remeslo: - kamenárstvo - kamenár

Kamenictví: - pomníky vrátane pomníkov pre zvieratá - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycie dosky - pomníkovej doplnky.

spracovanie kameňa -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Velkoobchod a maloobchod

práca: - kamenárske - kamenár.

Kamenárske práce, spracovanie kameňa: - kamenné obklady, dlažby - pomníky - záhradná architektúra - brúsenie kameňa.

kamenárstvo - výroba a predaj pomníkov - spracovanie kameňa.

činnosť: - kamenárske a stavebné práce

KAMENICTVÍ - GRANIT s.r.o. vykonáva všetky kamenárske práce. Zaoberáme sa výrobou a montážou pomníkov, pomníkových doplnkov, parapetov, kuchynských dosiek, kamenných schodov a tiež krbov. Samozrejmosťou sú aj opravy a renovácie pomníkov. Naše kamenárstvo môžete navštíviť na adrese ČSA 341, Hroznětín, okres Karlovy Vary. Práca, remeslo: - ...

Stavebná činnosť, práce: - rekonštrukcia - murárske práce - rekonštrukcia kúpelní - obklady, dlažby - kamenárske práce

Kamenárstvo, kamenárske práce: - cintorínske architektúra, pomníky - leštenie, brúsenie kameňa - sekanie, zlatenie, striebrenie písma.