Kamenárske práce zahŕňajú výrobu kuchynských liniek z kameňa, výrobu parapetov, schodov či obkladov krbov. Výroba a následné spracovanie umelého a prírodného kameňa, žuly, mramoru, vápenca, pieskovca a ďalších materiálov je vždy na vysokej úrovni.

Kamenárstvo, kamenárska dielňa. Kamenické práce. Výroba, úprava, oprava, sekanie, písanie: - pomník (žula, teraco, mramor) - písmo ( pozlátené, strieborné, čierne, celý epitaf). Sídlo firmy: - Srní 218, Vsetín - Rokytnice.

Výroba - umelý kameň - hroby - parapety - schody - kamenné náhrobky a pomníky - nápisy sekané a pieskované, alebo plastickéopracovanie - prírodný kameň Predaj - hroby - keramické fotografie - antikorové doplnky - doplnky kríža, svietniky a vázy, svietidlá výroba - hroby - žulové dosky na ...

Dovoz a spracovanie prírodného a umelého kameňa: - žula - mramor - pieskovec - onyx - travertín - bridlice - opláštenie budov - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľňové dosky - bary a barové dosky - krby a krbové rímsy - schody a schodiská - stoly a stolíky - parapety - hroby - pomníky - grilovacie kamene STONEFIRE.

Kamenosochárstvo. Zhotovenie a reštaurovanie kamenných prvkov a sôch. Výroba: - rotačné telesá – vázy, urny, kužele. Nápisy na pomník - zlatenie, striebrenie. Osadzovanie obkladov a dlažieb. Profilové práce v pieskovci. Opravy prírodného kameňa. Sústruženie pieskovca a mramoru.

Kamenické práce. Pieskovanie, kosenie. Farbenie písma.

Naša firma sa už niekoľko rokov zaoberá obnovou a renováciou starších pomníkov a hrobov. Pomníky múčnam. Vyčistíme teraso, pieskovec i žulu. Ďalej vyrábame pre obce a mestá štátne znaky a erby v plastickom prevedení. Umelecké štukaterstvo. Zhotovujeme nové pomníky z prírodného kameňa.

Stavby a rekonštrukcia budov, pivníc, priepustkov a oporných múrov. Kamenárske práce s prírodným kameňom - dlažby, obklady, fasády. Dláždenie prírodným kameňom.

Maloobchod, predaj, dodávka, distribúcia: prírodný kameň na dlažby a obklady do exteriérov a interiérov -pieskovca -bridlice -kvarcity -vápenca. Práca: -obkladačské, kamenárske -spracovanie kameňa. Realizácia: -exteriéry -interiéry.

Pohrebná služba. Prevoz zomrelých. Dodávky a predaj: -kvety, vence, kytice. Zhotovenie a predaj: -pomníky. Predaj: -urny -cintorínske svietidlá.

Práca: - kamenárske, - kameňosochárske - spracovanie prírodného kameňa. Výroba: - pomníky - parapetné dosky - krbové rímsy - obklady schodov.

Vykonávame kamenárske a kameňosochárske práce. Ponúkame záhradné aj domové kamenné výrobky aj doplnky.

Kamenárstvo, kamenárske práce. Naše kamenárstvo sa v regiónoch Praha, Brno, Ostrava av celej SR špecializuje na všetky kamenárske práce. Medzi časté služby nášho kamenárstva patria kamenné dlažby, kamenné múry, kamenné obklady a ďalšie. Ak máte záujem o služby nášho kamenárstva, neváhajte nás kontaktovať.

Kameníctvo. Výroba: -pomníky z umelého aj prírodného kameňa.

Kamenosochárstvo, spracováva kameňa. Výroba: -žulové pomníky, krycie dosky na jednohroby, dvojhroby aj urnové hroby -terasové rámy -betónové základy pod pomníkmi. Služby: -kosenie, zlatenie, striebrenie písma. Predaj doplnkov: -vázy, kríže, lampy, plastoky z bronzu a antikora.

Kameníctvo. Kamenické práce. Výroba, montáže, opravy: - pomníky - schody - parapety - dosky na kuchynské linky.

Kameníctvo. Kamenosochárstvo. Práca: -kamenické, kameňosochárske. Výroba: -žulové pomníky - jednohroby, dvojhroby, urnové -obrubníky -z betónu.

Kamenárske práce, kamenárstvo: -spracovanie prírodného kameňa (kameň).

Výroba a montáž interiérových kamenných prvkov: -kuchynské a kúpeľňové dosky, zhodiská, parapety, onyxové steny.

Kamenárstvo, kamenosochárstvo: - reštaurovanie kamenných prvkov historických stavieb - výroba a montáž obkladov, soklov, parapetov, ostrenia atď. - kompletná realizácia atypických pomníkov, pamätných dosiek - opravy pamätníkov, monumentov.

Špecialista na kamenné prvky stavieb. Kamenosochárstvo: -reštaurovanie kamenných prvkov historických stavieb -výroba a montáž obkladov, soklov, parapetov, ostrenie -kompletná realizácia atypických pomníkov, pamätných dosiek -opravy pamätníkov, monumentov.

Kameňosochárske práce. Výroba, oprava: -pomníky -kosenie nápisov.