Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Práca: - elektroinštalačný, elektrikárske. Oprava, montáž, revízia: - bleskozvody - elektrické nástroje, náradie. Oprava: - žeriavy. Predaj, servis: - el. ručné náradie.

Spoločnosť Element Display s.r.o. sa zameriava na CNC obrábanie plechov a výrobu stojanov, držiakov a výrobkov pre manipulačnú a skladovaciu techniku.

BAIER Group s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj plastových a papierových obalov, olejov a mazív a na kovovýrobu.

Stavebno obchodná spoločnosť so zameraním na technické zariadenia budov s realizačným centrom v Ostrave, výrobným areálom v Paskove a pobočkami v Brne a Prahe. - navrhovanie, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačných systémov - komplexné vykonávanie zdravotníckych prevádzok - realizácia chladenia, vykurovania a ...

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, distribúcia: - mazivá - motorové oleje - priemyselné oleje - mazacie oleje - odmasťovacie kvapaliny - automatizované mazacie systémy.

OCEKO Priemyselné stavby s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na výrobu a montáž oceľových konštrukcií, potrubných systémov a na realizáciu priemyselných stavieb.

Spoločnosť LABARDIN SEAL s.r.o. sa zameriava na zváranie, CNC obrábanie, ohýbanie a výrobu prototypov z plastov a kompozitných materiálov.

Výkup, predaj: - kovoobrábacie stroje a tvárniace stroje.

Spoločnosť PROHYDRAL s.r.o. sa zaoberá výrobou hydraulických blokov a systémov, vŕtaním hlbokých otvorov, nástrojárstvom a brúsením.

Interiéry Rychtecký s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských, študentských izieb, obývačiek, spální, kancelárií a kúpeľní. Poradí si aj s výrobou schodísk, zábradlí a pergolami.

Spoločnosť Coil Service s.r.o. sa zameriava na výrobu trakčných, nízkonapäťových a vysokonapäťových cievok a tiež na repliky a rekonštrukcie motorov.

Spoločnosť 7MEDIA czech s.r.o. sa zameriava na opravu a pozáručný servis počítačov, notebookov, monitorov a tabletov. Spoločnosť poskytuje svoj servis v Žiline, kedy príde technik k Vám alebo je možné dané zariadenie zaslať poštou.

Povrchová úprava kovov: - galvanické zinkovanie v kyslé kúpeli - na závesoch - v bubnoch - fosfátovanie na báze Zn a Mn - nanášanie laku DELTACOLL. Certifikácia podľa noriem: - ISO 9001: 2008 - ISO / TS 16949: 2009. Naša spoločnosť je subdodávateľom automobilového priemyslu.

slaná cukráreň - studená kuchyňa - teplá kuchyňa - slané torty, chlebíčky, šaláty, misy, jednohubky - požičovňa gastro zariadenia

Fotogrametrické a DPZ pracovisko. Služby: - diaľkový prieskum krajiny - fotogrametria - laserscanning - termografia - spracovanie, analýza družicových snímok - programovanie GIS aplikácií - integrácia informačných systémov.