Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Spoločnosť SECAR MORAVIA, s.r.o. sa špecializuje na dodávku a montáž rádiových a satelitných systémov Sherlog pre elektronické zabezpečenie a vyhľadávanie odcudzených vozidiel. Ďalej zabezpečujeme on-line monitorovanie polohy vozidla a komplexné služby a servis pre monitoring a správu vozidiel, vozových parkov a ďalších objektov Sherlog Trace. ...

Zákazková kovovýroba: -stavebné zámočníctvo -schody, schodiská, zábradlia, ploty, plotové dielce, brány -oceľové konštrukcie, haly. Veľkoobchod s papierom: -kancelárskych papier. Predaj a servis: -motocykly, štvorkolky -Príslušenstvo -značka SMC, DINLI, CF MOTO, KYMCO.

Spoločnosť Auto Daníček Zlín je oficiálny partner Škoda Auto, poskytuje kompletné servisné a opravárenské služby majiteľom vozidiel všetkých typov a značiek. V čase pandémie prichádzame s novinkou v boji proti koronavírusy - ponúkame Vám ozónovej čistenie vozidiel za akčnú cenu 299Kč s DPH! Ide o šetrný spôsob, ako sa zbaviť vírusov, baktérií, ...

Autoservis, servis, oprava: -osobné automobily všetkých značiek. Príprava, prevedenie: -STK. Pneuservis, maloobchod, predaj, oprava: -pneumatiky.

Pneuservis: - servis, predaj pneumatík - rovnanie, oprava ALU diskov - nastavenie geometrie.

Spoločnosť ASK ME s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá prevažne autodopravou. Disponujeme dostatočným vozovým parkom, preto sme schopní zaistiť nielen dovoz a odvoz materiálu, ale aj stavebnú mechanizáciu. Súčasťou nami ponúkaných služieb sú aj opravy nákladných a osobných automobilov a zemné práce (od úprav terénu cez výkopy základov až po ...

služby: - opravy nákladných a osobných vozidiel. - opravy špeciálnych konštrukcií a renovácie otvorov, stavebných strojov a vrtných súprav, meranie emisií

Autoservis a karosáreň s lakovňou: - autolakovňa - lakovacej box - Miešareň farieb - mechanické, karosárske, lakovnícke práce - odťahová služba.

Autoservis, autoopravovňa. Nákladná doprava, kamiónová a kontajnerová preprava. Odťahová služba. Stavebné a demolačné práce. Zváračské a paličské práce. Odvoz a likvidáciu fekálií z fekálnych nádrží, septikov.

V našej autopožičovni Morava si vyberiete kvalitné osobné vozidlá značky Škoda a Mercedes Benz. Autopožičovne: - krátkodobé, strednodobé a dlhodobé prenájmy vozidiel - zapožičanie auta aj s vodičom - NON STOP služby v češtine - náhradné vozidlá - vozový park - osobné preprava - preprava osôb - autá pre nevestu.