Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Dodávka: - nápravy RÁBA a náhradné diely k nim

Výkup motorových vozidiel. Predaj ojazdených motorových vozidiel. Predaj autodoplnkov.

Predaj, servis, požičovňa: - sklopné prívesy - špeciálna prívesy - servis prívesov - predaj náhradných dielov.

Autorádiá Novák. Inštalácia a predaj elektroniky do automobilov - autohifi, multimédiá - antiradary, zabezpečenie

Požičovňa, predaj: autoboxy, strešné nosiče, nosiče bicyklov a lyží, autostany, lyže. snowboardy. - dovozca značiek skiboxy a Neubox - predaj značiek Hakr, Thule, Neubox, Atera, Hapro - poradenstvo, montáž, servis

Pneuservis, Autoservis, Servis klimatizácie, Autobatérie

Suché čistenie interiérov vozidiel Ručné umývanie s použitím NANO prípravkov, voskov Predaj a inštalácia systémov pre ochranu vozidla a dohľad nad vozovým parkom - GPS sledovanie vozidiel, elektronická kniha jázd, dohľad nad zamestnancami

Autoopravovňa-autovrakovisko RENAULT. Ponúkame, predaj, práca: -predaj použitých náhradných dielov na vozidlá Renault -nové náhradné diely na všetky typy áut - zastúpenie firmy ELIT -montáž týchto dielov -karosárske práce -mechanické práce -lakýrnické práce.

Autovrakovisko. Predaj: -použité náhradné diely, autodiely.

Predaj, e-shop: - oleje, mazivá - autokozmetika - autodoplnky

Oprava a údržba, autoservis: - nákladné vozidlá -overovanie tachografov -ekologické likvidácia vozidiel -prípravy na STK Predaj náhradných dielov.