Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Požičiavanie, predaj: - prívesné vozíky. Prestavba, revízie, servis: - automobilmi na LPG.

predaj: - autodiely, moto novinky a príslušenstvo: - originálne autodiely - diely brzdového systému - diely náprav a riadenia - elektrosúčiastky a zapaľovanie - diely motora a prevodovky -diely výfukového systému - moto novinky.

MP serviss. služby: - autoservis - servis motorových vozidiel - nastavenie geometrie - príprava a prevedenie STK a emisií - pneuservis - servis, plnenie a dezinfekcia klimatizáciou - výmena autoskiel - predaj náhradných dielov.

Renovácia a výroba: - karosérie na historické vozidlá, predovšetkým na automobily značky Jaguár. Ďalšie činnosti: - zámočnícke práce - zváranie - strihanie - ohýbanie - lisovanie - CNC obrábanie - rezanie laserom.

Výroba prívesov pre prepravu plavidiel.

Opravy a renovácie vozňov Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletné karosárske a klampiarske práce vrátane cínovanie - renovácia podvozkovej časti vozidiel - renovácia interiéru - opravy motorov a prevodoviek - opravy a výroba sťahovacích striech. predaj: - náhradné diely pre vozidlá Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Predaj a e-shop - prostriedky najvyššej kvality pre mechanickú a elektro údržbu a opravy vozidiel - aditíva zvyšujúce výkon benzínových i dieselových motorov a prevodoviek. - sady na čistenie filtrov pevných častíc. Obchodné zastúpenie pre ČR spol. Petromark Automotive Chemicals B.V. (NL).

Zastúpenie MULTICAR pre Moravu Predaj, opravy, servis: - MULTICAR všetkých modifikácií - opravy základné, stredné, generálny (GO) vrátane STK - opravy motorov, prevodoviek, diferenciálov - renovácie blokov a hláv motorov, kľučiek. hriadeľov a všetkých hydraulických dielov predaj: - nová úžitkové vozidlá MULTICAR M27, M30 Fumo, ...

Firma ISV Company pôsobí na slovenskom trhu od roku 1999 a špecializuje sa na predaj náhradných dielov a servis osobných vozidiel značky Mercedes-Benz. Aktuálna ponuka: predaj originálnych náhradných dielov predaj náhradných dielov od druhovýrobců predaj nových náhradných dielov predaj použitých náhradných dielov servisné ...

Maloobchod, predaj: - náhradné diely na osobné a dodávkové vozidlá - motocykle, skútre, elektrobicykle. E-shop a servis motocyklov. STK kontroly.

Servis, opravy: - osobné automobily - príprava na STK - meranie emisií. predaj: - automobilové náhradné diely. Diagnostika Bosh. Plnenie klimatizácie.

Autoservis, autoopravovňa - opravy áut - pneuservis. Predaj, montáž - pneumatiky - náhradné diely.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Maloobchod náhradné diely: - automobily ŠKODA - zahraničné automobily - motocykle.

autoservis: - servis nákladných vozidiel, osobných vozidiel - príprava vozidiel na STK - plnenie klimatizácie - predaj náhradných dielov.

predaj: - pneumatiky - oceľové a alu disky - náhradné diely. servis: - pneumatiky nákladné a osobné - autoklimatizácie - opravy alu diskov - mechanické a servisné práce - geometria kolies. E-shop: - pneu - náhradné diely.

služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických riadiacich jednotiek - geometria, meranie a nastavenie podvozku automobilov - montáž ťažných zariadení.

Overovanie, diagnostika, oprava, montáž tachografov.

Dodávka: - náhradné diely na osobné automobily.

autoservis: - opravy všetkých tuzemských i zahraničných automobilov - geometria nápravy - meranie tlmičov - výroba brzdových rúrok - nastavenie svetiel - výmena motorových olejov - prípravy vozidiel na STK. predaj: - náhradné diely - tuningové diely.

Autorizovaný predajca vozidiel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozne - ojazdené autá - predvádzacie vozidlá -autopůjčovna - komplexný servis -opravy havarovaných vozidiel -lakýrnické a karosárske práce - náhradné diely a príslušenstvo - zapožičanie príslušenstvo - umytie auta - príprava na STK a meranie emisií.

E-shop s doplnkami pre kamióny a ďalšie nákladné a úžitkové vozidlá: - rádiostanice a vysielačky - antény - kamery do auta - odkladacie stolíky - chladničky - svetlomety a majáky - samolepky - truck prestieradlá, záclonky - záclonky do dodávok - vzduchové príslušenstvo - autokoberce - svetelné LED tabuľky - ŠPZ ...

Potrebujete náhradné diely na vaše auto, motorku alebo nákladiak? Zháňate autodoplnky? Rýchlo, lacno a profesionálne sprostredkujeme kúpu všetkých autodielov, moto novinky a autodoplnkov v našej predajni v centre mesta Přerova ... Závadu diagnostikujeme. Po dohovore všetky diely aj vymeníme. Vykonáme STK ...

Veľkoobchod, maloobchod: -náhradná diely, príslušenstvo pre vozidlá a nápravy.

Veľkoobchod, maloobchod: -náhradná diely, príslušenstvo pre vozidlá a nápravy DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA, PRAGA, SAF, BPW, PANAV, TRAILOR, ROR, SMB, FRUEHAUF. Sídlo - Zlín.