Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Predaj: - originálne aj neoriginálne automobilové náhradné diely na vozidlá OPEL Dopredaj: - náhradné diely na úžitkové vozidlá značky FORD, Mercedes, Volkswagen. Na objednávku všetky značky.

Autorizovaný predaj a servis IVECO: -nákladné automobily IVECO nové aj použité -nástavby, prívesy a návesy k týmto vozidlám -náhradné diely a príslušenstvo. Sídlo: Hustopeče; Brnenská 74, PSČ 693 01.

DMA Environmental Systems, s.r.o. Katarínska 652/15, Olomouc Konštrukčná činnosť v AutoCAD a Inventor. www.dma-es.eu/ Predaj Originálnej Anglickej Autokozmetiky MacBRITE www.shop.macbrite.cz

Predaj: - autodiely pre domáce a zahraničné nákladné vozidlá. Kompletný pneuservis pre nákladné automobily.

Renovácia, výroba, oprava, servis: - kardanové hriadele vozidiel (kardany): - osobné (všetky) - nákladné LIAZ, KAROSA, TATRA a iné - čapy (zvislé), poloosi, hriadele - diferenciály, prevodovky KAROSA Nové spojovacie hriadele (všetky typy pohonov 200-63000 Nm). Zložitá kovovýroba, výroba: - zvarenca (oceľové konštrukcie) - ...

Servis, opravy, výkup, predaj: -TATRA, LIAZ, AVIA, Š 706 MTS, PRAGA, Š 1203. Predaj: -náhradné diely TATRA-LIAZ-AVIA vrátane pneumatík.

Predaj: - pneumatiky - hliníkové kolesá - tuning - autodoplnky - oleje. Pneuservis. Požičovňa: - strešné boxy.

Predaj: - náhradné diely pre osobné a nákladné automobily, motocykle a tuning.

Predaj: -použité náhradné diely na vozidlá RENAULT a FIAT.