Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Ponúkame komplexný servis v oblasti zásobovania náhradnými dielmi na osobné aj dodávkové automobily všetkých značiek. Úzka spolupráca s odberateľmi aj dodávateľmi nám pomáha prispôsobiť sa dnešnému tempu vývoja v odbore autoopravárenstva.

Internetový predaj náhradných originálnych dielov a doplnkov pre osobné a úžitkové vozidlá značiek FIAT, FORD, OPEL, BMW, VW, Škoda. Dodanie tovaru do 24h. Sme malo aj veľkoobchod pneumatík pre osobné, nákladné a agro vozidlá. Ponúkame hliníkové a plechové disky.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop doplnkov pre vozidlá: - výrobky na báze nanotechnológií na ochranu a údržbu rôznych povrchov - nanoprípravky, laky, čistiace prostriedky pre domácnosť - autokozmetika - impregnácia na drevo, murivo, kameň, sklo

Predaj, veľkoobchod a maloobchod hasiacich prístrojov. Hasiace prístroje GLORIA - práškové, vodné, snehové autopríslušenstvo vesty, trojuholníky, lekárničky, pracovné rukavice, hasiace prístroje do áut, varovné blikače do áut, lodí

Internetový obchod predávajúci strešné nosiče, autoboxy, nosiče bicyklov a iné príslušenstvo pre vaše auto! Viac info nájdete na našom webe.

Pneuservis a predaj autodielov: - vykonávame kompletný pneuservis pre osobné, nákladné, poľnohospodárske a stavebné pneumatiky - montáž a demontáž pneu na stroji Corghi až do priemeru 52" disku kolesa - vyvažovanie nákladných bicyklov na profi stroji CORGHI - kontroly a nastavovanie geometrií náprav - nastavovanie svetiel - plnenie ...

Ponúkame nové a použité alu kolesá, elektróny, zliatinové kolesá, plechové ráfiky, plechové disky, oceľové disky, pneumatiky, kryty kolies, pokrievky, takmer na všetky vozidlá.

Predaj, montáž a servis taxametrov Semitron. Kompletná ponuka príslušenstva pre taxislužbu. Telematické systémy pre dohľad nad taxi vozidlami.

Predaj náhradných dielov na nákladné autá.

Predaj, servis a likvidácia: - autobatérie AKUMA, BANNER, MIDAC, VARTA

Zaoberáme sa predajom autodielov a autodoplnkov na všetky typy vozidiel. Našim cieľom je uspokojiť zákazníka kvalitou a cenovou dostupnosťou dielov nielen pre autoservisy, ale aj pre celú verejnosť. Ďalej ponúkame kvalifikovaný servis osobných a úžitkových vozidiel. Zaisťujeme osobný aj internetový predaj.

Druchema je družstvo pre chemickú výrobu a služby, ktoré patria k tradičným českým firmám so širokým sortimentom kvalitných výrobkov z oblasti bytovej chémie, autokozmetiky, lepidiel a tmelov, farieb na textil, výrobkov na šport a voľný čas.

Oprava a autovrakovisko BMW, MINI Cooper. Predaj: -použité, nové náhradné diely na vozidlá BMW, MINI Cooper.

Výkup - osobné a úžitkové vozidlápredaj aj na lízing, lízing medzi osobami, spätný lízing, úver - ojazdené motocykle KTM Predaj - náhradné diely na motocykle - motocykle KTM, BETAzaistenie - kompletné poistenie Servis - motocykle KTM Zaistenie - prepisy vozidiel - preverenie vozidiel CADETECT, CEBIA (VIP ...

Predaj - náhradné diely Autorizovaný predaj - úžitkové vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný predaj - osobné vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - úžitkové vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - osobné vozidlá RENAULT a DACIA

Spoločnosť AUTO L.P.V spol. s.r.o vznikla v roku 1991. Zaoberá sa predajom starších náhradných dielov na európske, japonské a americké vozidlá. Spoločnosť sídli v Prahe a jej prevádzkareň sa nachádza v Domažlickách u Klatov, (Západné Čechy). Okrem toho spoločnosť dováža automobily z USA na prihlásenie.

Sme autorizované montážne stredisko autofólií SunTek z USA. Pokiaľ sa rozhodnete pre tónovanie autoskiel u nás, môžeme Vám prisľúbiť rýchlosť, kvalitne odvedenú prácu, príjemný prístup a dostupné ceny. K dispozícii sú luxusné priestory, čakáreň s TV, WiFi, nápoje zadarmo. Otvorené 7 dní v týždni.

Hlavnou aktivitou firmy je veľkoobchodný predaj ukončovacích prvkov pre vodiče a komponentov na opravy autoelektriky a stavbu rozvádzačových skríň. Elektrosortiment: - klaksóny - dutinky - konektory izolované a neizolované - káblové oká prstencové a vidlicové - viazacie pásky - autopoistky a puzdrá na poistky - kliešte na ...

Bazár alu kolies a diskov na automobily Audi, VW, Škoda a Mercedes-Benz

Internetový predaj skladového tovaru pre dom, byt a garáž.

Internetový obchod s delenými automobilovými kolesami a príslušenstvom.

Predaj originálnych automobilových súčiastok všetkých značiek.