Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Predaj nových, ojazdených vozidiel, výkup ojazdených, servis. Autorizovaný díler zn. Suzuki. Predaj nových vozidiel. Autoservis a predaj náhradných dielov a príslušenstva. Pneuservis.

Autoslužba Sloboda. STK, stanica technickej kontroly. Ponúka služby: - technická kontrola všetkých druhov áut vrátane zahraničných - príprava vozidiel na STK - na požiadanie vykonáva nastavenie svetiel a preskúšanie bŕzd. Predaj: - dovozové oleje - umývacie prostriedky - autodoplnky - drobné náhradné diely.

Požičovňa: -prívesné vozíky. -stavebné kozy. Rozvoz: -barelová voda zn. AQUA ANNA.

Výroba a distribúcia výfukov: - výfuky na všetky druhy osobných atomobilov - montáž výfukov zadarmo (okrem Š100 - Š130), výfuky na vozidlá Škoda - Favorit, Felicia, Octavia, Fabia; výfuky na zahraničné automobily, vlnovce, sponky, koncovky, športové výfuky, katalizátory.

Výroba, servis a predaj akumulačnej techniky. Na našom e-shope Vám ponúkame množstvo výrobkov, z ktorého si môžete vybrať: - akumulátory (trakčné-blokové a článkové) - alternátory a štartéry - štartovacie a prepojovacie káble - nabíjače - záložné zdroje a UPS - AKU testery. Zaisťujeme ekologickú likvidáciu vyradených alebo ...

Predaj a požičovňa strešných nosičov Priečniky, strešné nosiče, autoboxy, nosiče bicyklov a lyží

Predaj: - nové aj použité autodiely FIAT, ALFA ROMEO. Autovrakovisko: - ekologická likvidácia vozidiel.

Autoservis. Opravy, garančné prehliadky: - všetky vozidlá AVIA, IVECO - predaj náhradné diely, ND na vozidlá AVIA, IVECO - všetky karosárske práce - overovanie tachografov - meranie emisií - STK.

Výroba stužených plastov: - lode - nadstavby, strechy, priečky nákladných a úžitkových automobilov - autodoplnky - kontajnery na vykurovací olej, kade, nádrže - stavebný laminát.

Pneuservis a autoservis osobných aj nákladných vozidiel a motocyklov.

Sprostredkovanie predaj - ojazdené vozidlá - náhradné diely VOLVO - osobné vozidlá Karosárske a autolakýrnické práce Autoservis - príprava vozidiel na STK a emisie - opravy čelných okien - montáž autodoplnkov a autorádií - všetky opravy porúch - pravidelné preventívne servisy Odťahová služba

Predaj - náhradné diely Autoservis Pneuservis Likvidácia - automobily Odťahová a cestná služba

Predaj - náhradné diely na všetky typy automobilov. Autoservis - osobné automobily - príprava na STK a emisie - kontrola a servis brzdového systému - výmena motorového oleja. Ručné umývanie automobilov Odťahová služba.

Predaj autodielov na osobné aj nákladné vozidlá.

Autoservis. Predaj: - nové vozidlá - náhradné diely.

Autoservis a pneuservis. Služby: - diagnostika - montáž alarmov a zamykanie - STK a emisie - predaj náhradných dielov - požičovňa náhradných vozidiel.

Servis osobných a nákladných vozidiel Diagnostika osobných a nákladných vozidiel Predaj náhradných dielov a olejov Plnenie, servis a dezinfekcia autoklimatizácií Príprava na STK a emisie + absolvovanie kontrol Montáž mechanické zabezpečenie automobilov DEFEND LOCK.

Veľkoobchod, maloobchod:predaj: -náhradné diely-Liaz, Karosa-všetky, Tatra, návesy, BSS, BPW, Panav -automobilové sklá-všetky -brzdové a spojkové obloženie Ferodo na všetky typy vozidiel, traktorov a motocyklov -turbodúchadla. Zasklievanie automobilov. Generálne opravy: -turbodúchadlá -hlavy motorov všetkých typov áut ...

Náhradné a karosárske diely: - všetky druhy vozidiel. -najmä značky Škoda, Citroen, Ford, Peugeot, Nissan, Kia, Hyundai.

Ponúkame náhradné diely a príslušenstvo na osobné a nákladné automobily, náradie, vybavenie dielne, garážovú techniku a servisné koncepty pre autodielne.

Predaj: -náhradné diely a príslušenstvom pre motorové vozidlá (okrem motocyklov). Hlavné sídlo: METEOR CZECH REPUBLIC spol. s r.o. Praha 9 - Horní Počernice V Žlíbku 1800

Výroba, predaj: - výroba a predaj autopoťahov, - predaj autopríslušenstva, - predaj matracov, - predaj motodoplnkov a moto oblečenia.

Veľkoobchod, maloobchod: -ťažné zariadenia -strešné nosiče -ochranné rámy pre dodávkové, ofroad vozidlá -prídavné svetlomety -diely pre autoprívesy -nosiče bicyklov Práca, montáž: -ťažné zariadenia -zváranie autoplastov