Opravy karosérie osobných vozidiel a rovnania karosérie na stolici. Vyváranie karosárskych dielov, výmena originálnych a neoriginálnych dielov karosérie, opravy skorodovanej karosérie. V autoklampiarstve opravia vaše búrané vozidlo do pôvodného stavu.

Autoservis: - výmena čelného skla - klampiarske a lakovnícke práce - geometria - oprava vozidiel všetkých značiek. Pneuservis. Autobazár.

Autoopravovňa. Práca: - mechanické, klampiarske, lakovnícke.

Montáž, nastavenie a revízia LPG aj CNG systémov. Kompletný servis a oprava vozidiel, zabezpečenie STK, diagnostika, autoelektro, renovácia diskov, zváranie plastov, autoporadenstvo a preverovanie vozidiel. - opravy elektroinštalácií, alternátorov a štartéra - servis LPG a CNG - diagnostika porúch - mechanické práce - oprava karosérií a ...

Autorizovaný predaj a servis nových aj ojazdených vozidiel SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, špecializovaný servis TOYOTA. Financovanie, lízing. Predaj náhradných dielov a príslušenstva, mechanické, karosárske a lakovnícke práce, autopožičovňa, ručné umývanie. PREDAJ NOVÝCH VOZIDIEL: - Autosalón, predaj, lízing tel.: 585700961 ...

Autoservis: - opravy a servis osobných a dodávkových aj havarovaných - odťahová služba - klampiarske a lakovnícke práce, čistenie interiérov.

Autoservis, autoopravovňa. Oprava, servis: - osobné a dodávkové automobily, vozidlá: - autodiagnostika - prevedenie STK - opravy klimatizácií. Pneuservis a práce: - autoklampiarske - karosárske - zváranie hliníka.