Kompletné prelakovanie automobilu alebo opravu súčasného laku vám zabezpečíme v čo najkratšej dobe. Realizujeme drobné opravy laku, nástreky dutín a podbehov, lakovanie dielov po autonehode, rozleštenie starého laku. Odstránenie škrabancov v laku auta.

Firma Auto Kubíček s.r.o. je špecialistom na predaj a servis vozidiel značky Renault a Dacia. Náš tím odborníkov v Košiciach vám poskytne široký okruh služieb pneuservisu a autoservisu. Zaistí vám náhradné diely, emisie aj prípravu na STK. Využiť tiež môžete karosárne a autolakovne pre opravy všetkých typov vozidiel. Predaj, leasing, servis ...

Autoservis, autolakovňa a karosáreň: - autolakýrnické, autoklempířské, karosárske a automechanickej práce. Zváranie a opravy auto a moto plastov.

Autorizovaný predajca vozidiel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozne - ojazdené autá - predvádzacie vozidlá -autopůjčovna - komplexný servis -opravy havarovaných vozidiel -lakýrnické a karosárske práce - náhradné diely a príslušenstvo - zapožičanie príslušenstvo - umytie auta - príprava na STK a meranie emisií.

AUTOCENTRUM KAŠPAR je špecialistom v oblasti autoopravárenstva už od roku 1989. Sme autorizovaným predajcom a servisom vozidiel značky Kia, ale tiež sa zameriavame na autorizovaný servis vozidiel Chevrolet vrátane predaja náhradných dielov. Naše služby sú rozšírené aj o autolakovňa s kvalitnými vodou riediteľnými farbami Standox. Pôsobíme nielen v ...

autokarosáreň: - opravy karosérií motorových vozidiel - výmena autoskiel - plnenie klimatizácií - vlastné odťahové vozidlo. 2 autolakovne: - prípravná státie - vlastné miešarne farieb - spektrofotometer.

Autosklo, autosklá pre osobné a nákladné autá, autobusy: - výmena autoskiel - opravy bodového poškodenia a prasklín - tónovanie pokovením, fólie - kódovanie leptaním vin kódu - plnenie klimatizácie - čistenie interiérov - renovácie lakov.

CMN s.r.o. - Autosalón Přerov je firma s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami. Naši špičkoví odborníci vám poskytnú odborný predaj a servis vozidiel Renault a Dacia vrátane zaistenia náhradných dielov. Tiež je tu pre vás autolakovňa a autokarosáreň, kde vám naši vyškolení pracovníci vykonajú opravy karosérií, výmenu čelných skiel a lakovanie. ...

Celopolepmi vozidiel. Tónovanie autoskiel. Čistenie interiéru. Renovácie laku. Rozleštenie svetlometov. Voskovanie vozidiel.

Autoservis: -mechanické práce -karosárske práce -rovnacia stolica -kompletné lakovanie vozidiel -zváranie plastov -príprava vozidiel na STK. Profesionálna renovácia veteránov. Odťahová služba. Fakturačná adresa: BEFATEAM s.r.o. Chudenická 1059/30 102 00 Praha

Porsche Inter Auto SK spol. s r.o., prevádzka Porsche Olomouc. Autorizovaný predajca a servis vozidiel Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.

Autolakovňa -Sprostredkovateľská činnosť -Kúpa tovaru za účelom jeho predaja a predaj

Autoservis, autoopravovňa - opravy osobných vozidiel - mechanické a karosárske opravy - autoelektrikárske práce - autolakýrnické práce - výmena čelných skiel. Pneuservis. Odťahová služba.

Autoservis: - výmena čelného skla - klampiarske a lakovnícke práce - geometria - oprava vozidiel všetkých značiek. Pneuservis. Autobazár.

Autoservis, servis, oprava: - zahraničné aj tuzemské automobily všetkých značiek - karosárske práce - lakovnícke práce. Montáž: - imobilizéry - alarmy - ťažné zariadenie. Odťahová služba. Práca autožeriavy 7-100 ton. Preprava nadrozmerných nákladov.

Auto Moto Centrum. Autoservis, autolakovňa Pneuservis Predaj: -náhradné diely na osobné a dodávkové automobily. Tuning. Krby, krbové príslušenstvo.

Autolakovňa, autoopravovňa MI-DO v Olomouci vykonáva všetky autolakýrnické práce a zameriava sa na opravu aj lakovanie osobných či dodávkových automobilov a tiež motoriek. Naša dlhoročná prax v odbore je pre nás výhodou, a preto vám vždy poskytneme tie najkvalitnejšie služby. Autolakovňa Saico (rozmery D 7, 40 x Š 4, 20 x V 2, 55)- ...

Autoservis: - osobné vozidlá - dodávkové vozidlá - vodné skútre - mechanické práce - karosárske práce - lakovanie - autoelektrikárske práce - príprava a prevedenie STK - čistenie katalizátorov a filtrov.

Autoservis Predaj: - náhradné diely. Autoservis: - autolakovňa - autoklampiarka - emisie - pneuservis - Bosh Car servis.

AUTOSERVIS, opravy karosérií. auto-moto lakovňa, zváranie plastu, autosklo servis, predaj autolakýrnických potrieb, farieb a lakov, výkup havarovaných vozidiel.

Autoopravovňa. Práca: - mechanické, klampiarske, lakovnícke.

Autorizovaný predaj a servis nových aj ojazdených vozidiel SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, špecializovaný servis TOYOTA. Financovanie, lízing. Predaj náhradných dielov a príslušenstva, mechanické, karosárske a lakovnícke práce, autopožičovňa, ručné umývanie. PREDAJ NOVÝCH VOZIDIEL: - Autosalón, predaj, lízing tel.: 585700961 ...

Autoservis: - opravy a servis osobných a dodávkových aj havarovaných - odťahová služba - klampiarske a lakovnícke práce, čistenie interiérov.

Predajca vozidiel FORD: - predaj, lízing, oprava - osobné a úžitkové vozidlá Ford - náhradné diely a príslušenstvo - servis klimatizácie - karosárske, lakovnícke, mechanické práce - geometria náprav.

Práca: - karosárske - lakovnícke - kompletné opravy havarovaných vozidiel. - osobné a ľahké úžitkové vozidlá - výmena čelných skiel.

Remeslá, služby, opravy, servis - zámočnícka výroba - kovové brány, vráta - ohýbanie, lisovanie plechu - zváračské práce - karosáreň, kompletné opravy vozidiel - autolakovňa, lakovanie karosérií