Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Autoservis. Pneuservis. Práca: -autoklampiarske. -autolakýrnické.

Autoopravovňa, autoservis: - opravy osobných vozidiel - mechanické a karosárske práce -pneuservis - autosklá, klimatizácia - technické a emisné kontroly.

Servisné služby od odborníkov s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami. Zaistíme opravy, servisné práce i renovácie starších vozidiel. Opravujeme všetko, nezávisle na značke a type daného vozidla.

Pneuservis a autoservis - opravy pneu, plnenie klimatizácií, rovnanie diskov. Predaj motorových olejov Rondell, Alu diskov Rondell, nových aj použité pneu.

Autoservis sa zameriava ako na celkové opravy a bežný servis, tak na zložité odhaľovanie porúch. Špecializácia na vozidlá Peugeot, Citroen, Renault a koncern Škoda.

Služby: -prevádzka garáží -autoservis

Autoklimatizácia (opravy, plnenie), chiptuning. Diagnostika vozidiel koncernu VW a mechanické opravy všetkých vozidiel.

Zaistenie servisu pre vozidlá všetkých značiek. Ponuka diagnostiky a mechanických opráv, výmeny pneumatík aj diskov. Zmluvný servis ČP a Allianz.

Autoservis-Mercedes Benz: -oprava vozidiel Mercedes Benz -predaj a výkup nových, použitých dielov -stredná a generálna oprava motorov a podvozkov -odstránenie mechanických závad práca: -autoklampiarske -autolakýrnické -autočalúnické -príprava na STK -nastavenie dieselových motorov -presklievanie -odstraňovanie mechanických závad

Komplexné služby motoristom Servis - dodávkové automobily Servis - osobné automobily opravy a renovácie - veteránmi opravy a renovácie Ekologická likvidácia - vozidiel, vystavenie protokolu na počkanie Odťahová služba asistenčnej služby - vyslobodzovanie, odťahy vozidiel v rámci Európy.

Individuálna úprava áut pre invalidov, prestavba vozidiel na ručné ovládanie plynu, brzdy aj spojky. Nájazdové rampy a plošiny, systémy na prepravu osôb na vozíku, žeriavky na nakladanie invalidného vozíka, sedadlá na sedenie, otočné sedadlá a pod.

Autoservis a pneuservis. Vykonávame: - mechanické a klampiarske práce - odťah, STK - opravy motorov - vybavenie poistných udalostí - výmenu autoskiel.

Vykonávame údržbu a servis automobilov všetkých značiek. Ponúkame mechanické a klampiarske práce, služby pneuservisu, čistenie interiérov a ručné umývanie vozidiel.

Predaj, servis osobných automobilov ŠKODA-nové aj ojazdené. Náhradné diely. Meranie emisií, STK. Odťahová služba.

Ponúkame automobily značky KIA, predaj, lízing, modely vozidiel s klimatizáciou: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -úžitkové, dodávkové vozidlá KIA: -Pregio -K2500. -podľa priania ponúkame modely KIA tiež s vybavením airbagy, elektronickým zamykaním, alarmami, ...

Autopožičovňa Opravy: - osobné motorové vozidlá

Prevádzkujeme autoservis, pneuservis, pozáručné opravy, servisné prehliadky, geometriu a diagnostiku.

Opravy nákladných vozidiel všetkých značiek. Opravy návesov a prívesov. Výmeny olejov a filtrov. Opravy a pravidelný servis pre autobusy. Opravy osobných a úžitkových automobilov. Klimatizácia osobných a nákladných vozidiel. Geometria osobných a nákladných vozidiel. Príprava vozidiel pre STK - vrátane jeho zaistenia.

Vykonávanie klampiarskych opráv, opráv motorových vozidiel a autoplastov. Prevádzka pneuservisu, odťahové služby a lakovne. Meranie geometrie zbiehavosti.

Vykonávame: - tuningové úpravy, - rekonštrukcia veteránov, - úpravy motorov, podvozkov, bŕzd. systémov.

Autoservis. Náš servis Vám môže ponúknuť: - test vstrekovačov a čerpadiel Common Rail (opravy a nastavenia), - čistenie ultrazvukom, - opravy a nastavenia mechanický čerpadiel a vstrekovačov.