Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

autovrakovisko: - vozidlá značky Hyundai. Autoservis.

autoservis: - mechanické práce - diagnostika vozidiel - výmena autoskiel Pneuservis. Odťahová služba.

služby: - autoservis - pneuservis - autopožičovňa (osobné, úžitkové autá, dodávky)

Autorizovaný predajca vozidiel Škoda ponúka servisné služby, autopožičovňu a odťahovú službu. Predaj ojazdených vozidiel, náhradných dielov, autodoplnkov. Predvádzacie jazdy, financovanie a lízing, príprava pre STK. Umývacia linka a čerpacie stanice Shell, jedáleň.

Autovrakovisko: - náhradné diely na vozidlá značiek Volkswagen VW, Audi, Škoda a Seat - ekologická likvidácia autovrakov - výkup automobilov Služby: - autoservis - pneuservis.

Autorizované servisné stredisko Delphi Diesel: - opravy naftových motorov - testovanie, opravy vstrekovačov, čerpadiel.

Volvo Group Slovakia poskytuje komplexné dopravné riešenie. Naša činnosť: - predaj nových aj použitých nákladných vozidiel - autorizovaný servis nákladných vozidiel a návesovej techniky Volvo - predaj originálnych náhradných dielov Volvo - preventívna údržba vozidiel Volvo - meranie emisií, diagnostika, overovanie tachografov - ...

Feritrans s.r.o. je firma s pôsobnosťou 10 rokov na slovenskom trhu a jej aktivity sa stále rozširujú. Momentálne aktivity spoločnosti sú pneuservis, autoservis, kamiónová doprava a odvoz odpadov. Cieľom firmy je čo najviac sa podieľať na ochrane životného prostredia-ľudí a meniť ich sny na krásnu a čistú skutočnosť.

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladných vozidiel všetkých značiek, návesov a chladiarenských jednotiek - predaj originálnych aj neoriginálnych náhradných dielov, olejov a ďalšieho príslušenstva. Pneuservis - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá.

Autorizovaný díler Kia a servis vozidiel Kia.

Autoservis, autoopravovňa - údržba a opravy motorových vozidiel - opravy bŕzd, výfukových systémov, tlmičov - autoelektrikárske práce - pneuservis.

Predaj - pneumatiky Opravy - karoséria rovnací rám CELETTE Výmena - autosklá Drobné mechanické práce - výmeny olejov, tlmičov, filtrov

Našim hlavným sortimentom sú vozidlá značky IVECO. Predávame nové aj ojazdené vozidlá z lízingu. Všetky vozidlá prechádzajú prehliadkou v autorizovanom servise IVECO, vykonávame aj celkovú diagnostiku vozidiel. Bazár ojazdených nákladných áut. Predaj ojazdených nákladných áut. Použité vozidlá - predaj: - Iveco Euro Star LD440E42 ...

Služby: - autoklampiarske, karosáreň - montáž ťažných zariadení - výmena brzdových doštičiek, olejov.

Neautorizovaný autoservis. Komplexné služby pre automobily. Služby - opravy vozidiel - diagnostika porúch a - doplnkové služby - asistenčné služby, poistenie auta. Predaj ojazdených vozidiel.

Predaj - nové aj použité náhradné autodiely na BMW - tuning. Autodielňa - opravy automatických prevodoviek - renovácia BMW veteránov.

Autorizovaný predaj a servis vozidiel CHEVROLET a ISUZU. Autorizovaný servis vozidiel Opel, Hummer a Cadillac. Zákazkový predaj a servis vozidiel z USA a EÚ, medzinárodná nákladná preprava vozidiel v rámci USA a EÚ.

BREMA TK poskytuje servis transportného chladenia a servis klimatizácií do dopravných prostriedkov.

Autoškola - výučba riadenia vozidiel - profesijné školenia. Autobusová doprava. Pneuservis.

Spoločnosť Truck Centrum Ladman s.r.o. zaisťuje servis nákladných vozidiel všetkých značiek a predaj náhradných dielov pre tieto vozidlá. Súčasťou servisu je opravovňa a lakovňa. Služby: - servis nákladných vozidiel všetkých značiek a typov - klampiarske a lakovnícke práce - montáž doplnkov - výmeny olejov a mazív - zabezpečenie ...

Autoservis: - oprava, servis automobily BMW - predaj náhradných dielov nové aj použité