Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis pneumatiky osobné, nákladné, traktorové: -autodoplňky - náhradné diely - akumulátory AKUMA. BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN, KLEBER, STOMIL, DUNLOP, SEMPERIT, GOODYEAR, PIRELLI Pneuservis: - osobné automobily - motocykle - bicykle, bicykle výmena: - oleje CASTROL - brzdové ...

Pneuservis. Opravy osobných automobilov, diagnostika pre vozidlá FORD, MAZDA, JAGUAR, ŠKODA, SEAT, AUDI, VOLKSWAGEN a ďalšie európske značky. Čistenie interiérov, leštenie laku, renovácie svetlometov. Pneuservis - Mikulov, Lednice, Valtice, Dobré pole, Březí, atď .... cca 15km od Mikulova TPMS - expert, ventily, ventily, senzory - na ...

autoservis: - karosárske práce - elektrikárske práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizácií Dodávateľsky zabezpečujeme: - lakovacie práce - výmena čelných skiel - príprava a realizácia STK - meranie emisií - odťah vozidla Pneuservis: - prezúvanie vozidiel - uskladnenie pneu

Opravy vozidiel všetkých značiek predaj a oprava pneu geometria kolies, výmena olejov odťahová služba vozidiel do 3, 5t

AUTO AMBROS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, klimatizáciou, diagnostiku, geometriu kolies a predáva náhradné diely.

Spoločnosť 1a autoservis s.r.o. sa zameriava na kontroly vozidiel, brzdovej sústavy, vykonáva servis klimatizácií, výmenu skiel, diagnostiku a ďalšie činnosti.

HOKRmotors s.r.o. sa zameriava na servis, opravy a kontroly automobilov rôznych značiek, výmenu prevádzkových kvapalín, na diagnostiku a výmenu pneumatík.

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. sa zameriava na servis osobných, nákladných a smetiarskych vozidiel a na zaistenie a prevedenie STK.

Autoservis OC MAX sa zameriava na mechanické opravy úžitkových vozidiel, plnenie, opravy a montáž klimatizácií, diagnostiku vozidiel a na zaistenie STK.

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

CARMEDIC s.r.o. sa zameriava na opravy cestných vozidiel, diagnostiku, servis klimatizácií, klampiarske a lakovnícke práce a na prípravu a zabezpečenie STK.

Tomáš Novák sa zameriava na opravy a servis naftových aj benzínových vozidiel, vykonáva výmenu pneumatík, plnenie a opravy klimatizácií a čistenie vozidiel.

Autorizovaný predajca vozidiel ŠKODA. Predaj, nákup: -nové, ojazdené autá so zárukou -predaj za hotové, leasing -originální náhradné diely, príslušenstvo -pneu -prenájom - dlhodobý a krátkodobý služby: -mycí linka automatická, ručné umývanie, vonkajšie vrátane vysávače -Poistenie vozidiel -zaevidování vozidiel -dovybavení ...

Spoločnosť AUTO DOLI s.r.o. je špecializovaný autoservis Mercedes - Benz.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odťahovka. Odťahové služby. Ručné umývanie. Autobazár. Pneuservis.

Spoločnosť BEST PNEU s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, výmenu pneumatík, geometriu kolies a na ručné umývanie a čistenie.

Motorik Servis s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, výmenu pneu, čelných skiel, olejov a mnoho ďalšieho.

Autolakovňa, karosáreň: -opravy zárezov po krúpach bez lakovania. Komplexné vybavenie škôd z havarijného aj zákonného poistenia. Dovoz automobilov z EÚ.