Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

TEŠÍK MOTORSPORT s.r.o. prevádzkuje autoservis a pneuservis so zameraním na opravy áut, diagnostiku, klampiarske práce, geometriu náprav a klimatizáciu.

RES MOTORS s.r.o. prevádzkuje autoservis pre osobné úžitkové vozidlá, vykonáva mechanické práce, diagnostiku a ďalšie súvisiace činnosti.

Spoločnosť 328 s.r.o. sa špecializuje na renovácie vozidiel BMW 328 a 327.

NP Motor s.r.o. sa zameriava na opravy a servis automobilu, mechanické, karosárske a lakovnícke práce, diagnostiku, montáže ťažných zariadení, výmenu pneumatík a mnoho ďalšieho.

Auto, moto, pneuservis -lakovanie - špecializácia PLASTIDIP -dovoz áut z Nemecka na prianie -diagnostika, geometria, servis klimatizácie -predaj nových aj jazdených pneumatík na auto aj moto napr. Continental, Barum, Bridgestone, Dunlop, Michelin, Firestone, Pirelli... predaj nových aj jazdených zliatinových kolies napr. OZ, Sparco, Brock, ...

Slovak Cars Brno spol. s r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel a zaisťuje prehliadky STK.

AUTO-UNIVERSAL BRNO s.r.o. sa zameriava na predaj autodoplnkov a dielov, vykonáva opravy a testovanie vstrekovačov, čistenie filtrov a katalyzátorov a ďalšie súvisiace činnosti.

autoservis: - karosárske práce - elektrikárske práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizácií Dodávateľsky zabezpečujeme: - lakovacie práce - výmena čelných skiel - príprava a realizácia STK - meranie emisií - odťah vozidla Pneuservis: - prezúvanie vozidiel - uskladnenie pneu

AUTO AMBROS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, klimatizáciou, diagnostiku, geometriu kolies a predáva náhradné diely.

Spoločnosť 1a autoservis s.r.o. sa zameriava na kontroly vozidiel, brzdovej sústavy, vykonáva servis klimatizácií, výmenu skiel, diagnostiku a ďalšie činnosti.

HOKRmotors s.r.o. sa zameriava na servis, opravy a kontroly automobilov rôznych značiek, výmenu prevádzkových kvapalín, na diagnostiku a výmenu pneumatík.

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. sa zameriava na servis osobných, nákladných a smetiarskych vozidiel a na zaistenie a prevedenie STK.

Autoservis OC MAX sa zameriava na mechanické opravy úžitkových vozidiel, plnenie, opravy a montáž klimatizácií, diagnostiku vozidiel a na zaistenie STK.

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

CARMEDIC s.r.o. sa zameriava na opravy cestných vozidiel, diagnostiku, servis klimatizácií, klampiarske a lakovnícke práce a na prípravu a zabezpečenie STK.

Tomáš Novák sa zameriava na opravy a servis naftových aj benzínových vozidiel, vykonáva výmenu pneumatík, plnenie a opravy klimatizácií a čistenie vozidiel.

Autorizovaný predajca vozidiel ŠKODA. Predaj, nákup: -nové, ojazdené autá so zárukou -predaj za hotové, leasing -originální náhradné diely, príslušenstvo -pneu -prenájom - dlhodobý a krátkodobý služby: -mycí linka automatická, ručné umývanie, vonkajšie vrátane vysávače -Poistenie vozidiel -zaevidování vozidiel -dovybavení ...

Spoločnosť BEST PNEU s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, výmenu pneumatík, geometriu kolies a na ručné umývanie a čistenie.

Motorik Servis s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, výmenu pneu, čelných skiel, olejov a mnoho ďalšieho.

BENEFIT.tec s.r.o. sa zameriava na hostinskú činnosť a opravy cestných vozidiel.