Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

Autosalón, autorizovaný predaj, servis: - vozidlá značky Kia, Mazda, Mitsubishi, Lexus, Toyota - ojazdené vozidlá

Predaj - luxusné automobily Požičovňa - osobné automobily Kompletný servis - automobily Ručné umývanie osobných vozidiel - ručné čistenie interiérov osobných vozidiel

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakýrnické práce - autoumývačka.

Služby: - autoservis, autoopravovňa - predaj náhradných dielov

Služby: -preverovanie ojazdených automobilov

Autoservis, autoopravovňa - diagnostika automobilov - opravy motorov - výmena oleja. Pneuservis. Autopožičovňa.

Spoločnosť Prerast a Švorc AUTO vlastní certifikát ISO 9001 pre nasledujúce činnosti: - autorizovaný predaj vozidiel Škoda - záručný a pozáručný servis vozidiel Škoda - záručný a pozáručný servis vozidiel Volkswagen - Záručný a pozáručný servis vozidiel Volkswagen - úžitkové vozidlá.

Autorizovaný díler značky OPEL. NOVÉ SLUŽBY: - k novým vozidlám celkom 6 rokov záruka - 1 rok záruka na ojazdené vozidlá - Auto-Staiger Controll: - vyplatenie čiastky € 1000, - ak zákazník v servise objaví neodstránenú závadu - fakturácia servisu v pracovných bodoch určených výrobcom, nie v hodinách - Auto-Staiger Telemarketing: ...

AUTORIZOVANÝ PREDAJ A SERVIS Peugeot. PREDAJ: - osobné a úžitkové vozidlá Peugeot, vr. lízingu - náhradné diely Peugeot SERVIS: - mechanické práce - klampiarske práce - lakovňa - pneuservis - generálne opravy motorov a prevodoviek DIAGNOSTIKA

Autoservis. Pneuservis. Práca: -autoklampiarske. -autolakýrnické.

Autoopravovňa, autoservis: - opravy osobných vozidiel - mechanické a karosárske práce -pneuservis - autosklá, klimatizácia - technické a emisné kontroly.

Servisné služby od odborníkov s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami. Zaistíme opravy, servisné práce i renovácie starších vozidiel. Opravujeme všetko, nezávisle na značke a type daného vozidla.

Pneuservis a autoservis - opravy pneu, plnenie klimatizácií, rovnanie diskov. Predaj motorových olejov Rondell, Alu diskov Rondell, nových aj použité pneu.

Autoservis sa zameriava ako na celkové opravy a bežný servis, tak na zložité odhaľovanie porúch. Špecializácia na vozidlá Peugeot, Citroen, Renault a koncern Škoda.

Služby: -prevádzka garáží -autoservis

Autoklimatizácia (opravy, plnenie), chiptuning. Diagnostika vozidiel koncernu VW a mechanické opravy všetkých vozidiel.

Zaistenie servisu pre vozidlá všetkých značiek. Ponuka diagnostiky a mechanických opráv, výmeny pneumatík aj diskov. Zmluvný servis ČP a Allianz.

Autoservis-Mercedes Benz: -oprava vozidiel Mercedes Benz -predaj a výkup nových, použitých dielov -stredná a generálna oprava motorov a podvozkov -odstránenie mechanických závad práca: -autoklampiarske -autolakýrnické -autočalúnické -príprava na STK -nastavenie dieselových motorov -presklievanie -odstraňovanie mechanických závad