V autoškole vás naučíme šoférovať osobný či nákladný automobil, motorku, autobus. Získate vodičský preukaz v čo najkratšom termíne. Naučíme vás pravidlá cestnej premávky, pripravíme na testy, zabezpečíme kondičné jazdy v teréne aj na trenažéri.

Autoškola a akreditované školiace stredisko vodičov - výcvik vodičov pre skupinu vozidiel AM, A1, A2, A, B, B+E a D. - školenie vodičov referentov.

Autoškola - výučba riadenia a získanie oprávnenia riadiť osobný automobil alebo motocykel.

Autoškola. Služby: - výcvik na získanie vodičského oprávnenia na skupiny A, B, C, E, T, D - školenie vodičov z povolania - školenie vodičov referentských vozidiel - kondičné jazdy. Praktický výcvik je vykonávaný: - vozidlá Peugeot 206, Peugeot 307 - motocykle Honda 125-Varadero, Honda 500, Honda 600 CBF - nákladné auto ...

Autoškola : Výcvik všetkých skupín RO - AM, A1, A, B, BE, C, CE, D, DE, T. Kondičné jazdy. Školenie vodičov : Akreditované školiace stredisko pre školenie profi vodičov, školenie vodičov referentov. Poskytujeme študentské, skupinové a vernostné zľavy.

Autoškola: - získanie vodičského oprávnenia všetkých skupín - školenie vodičov, vrátane medzinárodnej prepravy, referentských vozidiel - akreditované školiace stredisko.

Autoškola - výučba riadenia vozidiel (A, B, C, D, T a školenia vodičov). Remeslá, služby - tesárske práce - záhradné domy, pergoly.

Autoškola - výcvik vodičov skupiny B - zdokonaľovacie jazdy - výcvik na získanie odbornej spôsobilosti.

Autoškola - školenie vodičov - výcvik riadenia vozidiel.

Autoškola - motoškola: - výcviky skupiny B, AM, A1, A2, A + kombinácia týchto skupín. Doterajšia činnosť je úplne beznehodová so zameraním na bezpečnú defenzívnu jazdu a kvalitný výcvik žiaka. Zaistíme aj realizáciu leteckého výcviku Pilot private licencie (A) ai, ponúkame aj vyhliadkové lety. Všetko z letiska Přerov vo firme pána Petra ...

Vývoj, výroba: -informačné elektronické systémy pre hromadnú dopravu -vodičská trenažérová technika, trenažéry pre autoškoly -systémový softvér.

Autoškola -výcvik skupín AM, A1, A2, A, B - školenie vodičov referentských vozidiel.

Naša autoškola sa zaoberá výučbou a výcvikom na získanie vodičského oprávnenia pre skupiny B, C a CE v Olomouci a blízkom okolí. Výučba prebieha vo vlastnej učebni, na trenažéroch a vo výcvikovom vozidle. Zaisťujeme tiež kondičné jazdy. Poskytujeme zľavu na kondičné jazdy v Olomouci zľavu pre páry a skupiny. Získať vodičák nie je ľahké, ale u nás ...

Autoškola výučba výcvik skupín A, B, C, CE, T, D, DE. Školiace stredisko vodičov: - profesijný preukaz - školenie vysokozdvižných vozíkov - školenie vodičov referentov - kondičné hodiny.

Autoškola: - všetky skupiny - kondičné jazdy - školiace centrum - psychologické laboratórium pre vodičov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Služby v oblasti administratívnej správy a služby ...