Nákladná doprava zabezpečuje rozvoz tovaru po celej Slovenskej republike, k čomu sú potrebné nadstavby nákladných motorových vozidiel. Chladiarenské, mraziarenské, valníkové, sklápacie či skriňové nadstavby je možné zrealizovať na každý nákladný vozeň.

Dovoz, predaj: -osobné, nákladné a úžitkové vozidlá -motocykle -autobusy -lode -lietadlá

Predaj - autobusy INDCAR - náhradné diely pre autobusy a nákladné automobily - cisterny - prívesy - návesy Zájazdová autobusová doprava.

Predaj - osobné automobily Dovoz - úžitkové automobily - ťahače - návesy

Vyrábame chladiace, mraziarenské, izotermické a skriňové nadstavby. Import mäsa a mäsových výrobkov.

Predaj - náhradné diely Autorizovaný predaj - úžitkové vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný predaj - osobné vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - úžitkové vozidlá RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - osobné vozidlá RENAULT a DACIA

Autocentrum a predaj náhradných automobilových dielov.

Predaj - náhradné diely a príslušenstvo na nákladné vozidlá - autobatérie - pneumatiky na nákladné a osobné autá. Servis nákladných automobily.

Doprava potravín. Prenájom chladiarenských a mraziarenských vozidiel.

Autobazár - predaj ojazdených áut Požičovňa - nákladné prívesy - prepravníky áut - nákladné prepravníky s plachtou - obytné prívesy - strešné boxy

Autorizovaný servis a predaj nových, predvádzacích a ojazdených vozidiel. Finančný a operatívny lízing, úver a poistenie. Originálne náhradné diely a doplnky, pneuservis, vlastná klampiareň a lakovňa, nonstop odťah a požičovňa vozidiel. Ako autorizovaného zástupcu značky Peugeot je naším cieľom poskytovať Vám tie najkvalitnejšie ...

Klampiarske práce Lakovnícke práce - osobné aj nákladné vozidlá, autobusy, ťahače, návesy aj priemyselné stroje Kompletnú opravu vozidiel po nabúraní Kompletnú opravu vozidiel po nabúraní

Prenájom - kontajnery Autodoprava Žeriavnícke práce Vypratanie - domy - byty - pivnice - pôdy.

Opravy - karoséria Bežná údržba motorových vozidiel

Predaj - náhradné diely AVIA Autorizovaný servis, opravy - nákladných vozidiel, áut AVIA

Služby: - prevoz osobných a ľahkých nákladných vozidiel po vlastnej osi - preprava z letiska, na firemné akcie..atd.

Služby: - dovoz a predaj nových aj ojazdených luxusných vozidiel pochádzajúcich zo štátov Európskej únie - služby zahŕňajúce poistenie, lízing.

Obchodné zastúpenie: - úžitkové a nákladné automobily IVECO, FIAT - vstrekovacie čerpadlá BOSCH. Predaj: - nové vozidlá - použité vozidlá (bazár, autobazár) - pneumatiky - náhradné diely - doplnky. Montáž: - nezávislé kúrenie WEBASTO. Servis: - záručná aj pozáručná - pneuservis - BOSCH-DIESEL servis.

Prevádzkujeme autopožičovňu v Prahe 6. Požičiavame osobné, úžitkové a nákladné vozidlá či motocykle. K vozidlám dodávame aj všetko príslušenstvo.