Zaobstarať si nový osobný automobil nie je žiadny problém. Predaj nových aj ojazdených vozidiel, servis aj pravidelná údržba, to všetko ponúkajú autosalóny a autoservisy. Pri nákupe vozidla je možné dojednať lízing, povinné ručenie i havarijné poistenie.

Autopožičovňa a Taxi služba Vlastimila Fontána pre Vás v meste Jihlava zaistí prepravné služby na osobné účely alebo pre nákladné účely na krátke i dlhšie vzdialenosti. Firma disponuje týmito druhmi vozidiel: - Felicia - Fabia - Fabia Combi - Octavia 1 - Octavia 2 - Roomster -osobné automobily ŠKODA FELICIA, OCTAVIA.   Ďalej ...

Firma Truck Service Zlín a.s. je zmluvným partnerom MAN ČR. Zabezpečujeme servis a odťah nákladných automobilov MAN. Predaj, servis, oprava:  - nákladných automobilov MAN  - nákladných návesov, prívesov a vlekov Kogel, Schmitz, Fliegel, Panav. Zastúpenie výrobcov nákladných automobilov a náhradných dielov týchto značiek:  - MAN, Kogel, ...

Požičovňa, autopožičovňa: - automobily (možnosť aj s vodičom), - zaplachtované prívesný vozík. - obytná vozidlá prevádzka: - non-stop.

Predaj, servis: - vozidiel. Uhoľné sklady. Zlatníctvo.

Maloobchod, servis: - vozidlá značky Renault - servis vozidiel.

Autopožičovne: - úžitkové automobily značky FORD TRANSIT 330L. autoservis: - všetky mechanické a klampiarske opravy - príprava na STK - prevedenie STK a emisie - jednoduché lakovacie práce - diagnostika autá - auto - elektrikárske práce - ekologická likvidácia vozidiel.

Požičovňa prívesov vo Frýdku Místku. Pneuservis, opravy, servis: - pneumatiky (osobné, dodávkové, nákladné automobily) - lepenie, vulkanizácie pneumatík - vyvažovanie kolies dovoz: - ojazdené nebúrané vozidlá zo zahraničia Predaj, výkup: - pneumatiky (všetky typy), protektory - čiastočne ojazdené pneumatiky zo ...

Autobazár, predaj: -ojeté vozy, automobily -osobné, nákladné, úžitkové. Nákladná medzinárodná doprava. Pneuservis.

Maloobchod, predaj, e-shop: - včelárske potreby firmy Łysoń - včelie úle z tvrdeného polystyrénu - včelárske potreby - včelárske odevy - medomet - nádoby na med. predaj: - vozidlá značky Chevrolet.

Autosalón (autosalón) Renault. predaj: - osobné vozne Reanault. Autoservis, autoopravovňa, oprava, servis: - osobné automobily všetkých značiek - karosárske práce - autolakovňa, autolakýrnické práce. Pneuservis.

Autosalón vozov ŠKODA: - predaj nových vozidiel - servis - zapožičanie vozov - predaj ojazdených vozidiel - umývacia linka - geometria - plnenie a servis klimatizácie - servis ostatných značiek.

Spoločnosť MillionSmile s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na predaj automobilov a náhradných dielov.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlmiče - výfukový systém - klimatizácia - čistenie vozidiel - výmena batérií.

činnosť - dovoz áut z EÚ - dovoz motocyklov z EU - čistenie interiérov vozidiel - predaj náhradných dielov na automobily a motocykle.

Sme špecialisti na vozidlá značky Porsche. Ponúkame služby nezávislého servisu Porsche. Prevádzkujeme aj bazár automobilov a náhradných dielov Porsche z druhej ruky. Využiť môžete tiež našu požičovňu.

Sme autopožičovňa v Prahe zaoberajúca sa prevažne prenájmom amerických vozov ako na krátkodobý, tak na dlhodobý prenájom. V súčasnej dobe máme najväčší výber automobiloch Ford Mustang v Prahe. Naším cieľom je stať sa najväčšou autopožičovňa amerických vozidiel v Českej republike. Vyznávame dôveryhodnosť, otvorenosť, spoľahlivosť, ústretovosť, ...

Spoločnosť Q.S.A. ponúka komplexné portfólio v zabezpečenia kvality pre automobilový priemysel. Na trhu sme viac ako 10 rokov. Portfólio služieb: - kontrola kvality, triedenie a drobné opravy dielov - poradenstvo - engineering (prenájom profesionálov) - interim management - odborné školenia z oblasti automotive

Autoservis. Pneuservis. Požičovňa - strešné boxy. Test tlmičov a bŕzd. Geometria.

Pneuservis. Predaj, oprava: - pneumatiky. Rýchloservis, autoservis.

Firma Model-Servis Berka, s.r.o. so sídlom v okrese Liberec má dlhoročné skúsenosti v oblasti kovoobrábanie. Zaoberáme sa CNC sústružením, CNC frézovaním, brúsením, obrábaním a výrobou a konštrukčnom riešení prípravkov. Svoje služby sme schopní poskytnúť ako tuzemským tak i zahraničným klientom. Kovoobrábanie, práce: - sústruženie - CNC ...

činnosť: - autorizovaný predaj a servis vozidiel značky SEAT

Oficiálny dovozca vozidiel a príslušenstva značky Kia do Českej republiky.