Zaobstarať si nový osobný automobil nie je žiadny problém. Predaj nových aj ojazdených vozidiel, servis aj pravidelná údržba, to všetko ponúkajú autosalóny a autoservisy. Pri nákupe vozidla je možné dojednať lízing, povinné ručenie i havarijné poistenie.

AUTO JOSEF FAJT s.r.o. v Košiciach pôsobí ako autoservis a pneuservis, ktorý je tu pre Vás už od roku 2007. Špecializujeme sa predovšetkým na opravy a servis osobných, úžitkových i dodávkových vozidiel značky PEUGEOT a CITROËN. Tiež vykonávame diagnostiku a nastavenie geometrie náprav vrátane predaja originálnych náhradných dielov i náhradných ...

Vykonávame: - mechanické práce - karosárske práce - lakovnícke práce. Odťahová služba. Autodoprava. Autopožičovňa. Kompletné zastúpenie pri likvidácii poistných udalostí.

Autorizovaný predajca vozidiel CITROËN: - predaj nových vozidiel osobných aj úžitkových - predaj náhradných dielov, autodoplnkov - servis automobilov - lízing.

Predaj, servis: - predaj a servis nové a zánovné vozidlá prémiových značiek Aston Martin, Bentley, BMW, Corvette, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes Benz, Porsche.

Autosalón. Predaj, autorizovaný predaj: - osobné automobily HONDA - náhradné diely HONDA - autodoplnky, príslušenstvo. Autobazár. Autoservis, autoopravovňa, oprava, servis: - osobné automobily, vozidlá. Autopožičovňa.

Autosalón. Predaj, autorizovaný predaj: - osobné automobily HONDA - náhradné diely HONDA - autodoplnky, príslušenstvo. Autobazár. Autoservis, autoopravovňa, oprava, servis: - osobné automobily, vozidlá. Autopožičovňa.

Predaj, servis: - automobily JAGUAR, LAND ROVER, RANGE ROVER Oprava, servis: - vozy JAGUAR, LAND ROVER, RANGE ROVER Maloobchod, predaj: - náhradné diely, autodiely - autodoplnky. výkup: - staršie (ojazdené) autá na protiúčet (protihodnotou). služby: - ručné umývanie vozidiel - autokosmetické centrum.

služby: - autodoprava (medzinárodné a národné) - preprava vozidiel (motocyklov, úžitkových a osobných) - predaj vozidiel (ojazdených i havarovaných)

Spoločnosť Webasto Roof & Components Slovakia, s.r.o. sa špecializuje na vývoj a výrobu kompletných strešných a kabrioletových systémov pre osobné vozidlá, ako aj vykurovacie, chladiace a ventilačné systémy pre osobné, nákladné a špeciálne vozidlá, dráhové stroje, karavany a lode. Ďalej ponúkame nezávislé kúrenie a strešné systémy na dodatočnú ...

Výroba, kovovýroba, strojárska výroba: - nožnicové a teleskopické plošiny - hydraulické prvky - mostové žeriavy a hliníkárenskej manipulátory - oceľové konštrukcie všetkého druhu - stroje pre spracovanie technickej gumy - ramenové nakladače - povrchovej ochrany. práca: - autožeriavom, žeriavy. Malosériová špecifická ...