Dodávky, valníky aj menšie nákladné automobily a iné úžitkové vozidlá je možné využiť na sťahovanie, dopravu nákladu ale aj k výletu s priateľmi. Motorové úžitkové vozidlá je možné aj na určitú dobu prenajať, a to ako krátkodobo a dlhodobo.

Autorizovaný predajca vozidiel zn. Renault a Dacia. Maloobchod, oprava, servis: -osobné automobily. -úžitkové vozidlá.

Triedenie a kontrola práce pre automobilový priemysel a kvalitu dodávateľov.

Autobazár. - predaj a výkup vozidiel - sprostredkovanie predaja - poistenie vozidiel - úver, lízing - odťahová služba - ručné čistenie vozidiel - pneuservis.

Autopožičovňa, prenájom - mikrobusy 8 + 1 - dodávky FORD TRANSIT - osobné vozidlá - prenájom vozidla aj s vodičom

Služby: - autobazár - autoservis - autolakovňa

Predaj - úžitkové a osobné vozidlá Dovoz - úžitkové a osobné vozidlá

Autorizovaný díler vozidiel Ford. Kompletná ponuka osobných a úžitkových automobilov Ford. Špecifický autoservis so zameraním: Emisné stanice: - meranie emisií (emisie). Autoelektrikárske práce: - Hands-Free - centrálne zamykanie - elektrické ovládanie okien - zabezpečovacie zariadenie: - alarmy - imobilizéry - ...

Autorizovaný koncesionár vozidiel PEUGEOT: -predaj nových osobných a úžitkových vozidiel -predaj ojazdených vozidiel -bazár Peugeot a Citroen -požičovňa vozov -predaj náhradných dielov a príslušenstva -diagnostika motora a príslušenstva -kontrola účinnosti bŕzd na diagnostickej stolici.

Dovoz na zákazku, predaj dodávok, vozidlá do 3, 5t. Poistenie vozidiel.

Výroba: -zástavby sanitných a úžitkových vozidiel

Autorizovaný predajca vozidiel MAZDA: - predaj osobných a úžitkových vozidiel - servis záručný aj pozáručný - náhradné diely. Autorizovaný servis vozidiel FORD: - servis záručný aj pozáručný - náhradné diely. Ručné umývanie osobných vozidiel.

Autobazár, nákup, komisný predaj: -nákladné a úžitkové vozidlá -autobusy -poľnohospodárska a lesná technika. Predaj: -stavebné stroje. Autovrakovisko. Ekologická likvidácia vozidiel. Prenájom nehnuteľností. Výkup kovového odpadu.

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - montáž ťažných zariadení - výmena autoskiel - predaj autodielov

Oprava a servis úžitkových vozidiel Multicar Služby: - odťahy - predaj náhradných dielov - prenájom zimných a letných strojov - oprava v mieste zákazníka.

Autoservis. Servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých typov a značiek. Poskytujeme kompletný pneuservis pre osobné vozidlá, dodávky, ľahké nákladné vozidlá. Zaisťujeme predaj pneumatík, opravy defektov a montáž pneu.

Ponúkame Vám tieto služby: lacné sťahovanie lacná autodoprava nákladné taxi požičovňa dodávky odvoz nepotrebných vecí do zberného dvora upratovanie bytov špedičné služby prevezenie motoriek, štvorkoliek, záhradnej techniky atď. možnosť dlhodobej spolupráce

Klampiarske práce Lakovnícke práce - osobné aj nákladné vozidlá, autobusy, ťahače, návesy aj priemyselné stroje Kompletnú opravu vozidiel po nabúraní Kompletnú opravu vozidiel po nabúraní

Servis - automobily Servis - automobily

Služby: - autoservis - pneuservis - prestavby vozidiel na LPG a E85

Maloobchod, servis: -záhradná technika. -lesná technika. Autoservis, oprava, servis: -osobné, úžitkové automobily. -pneuservis.

Predaj, bazár, servis, požičovňa: -dodávkové automobily, dodávky. Predaj: -nové, použité náhradné diely. Odťahová služba.

Opravy - karoséria Bežná údržba motorových vozidiel

Autorizovaný predaj, oprava, servis: -úžitkové vozidlá PEUGEOT -osobné vozidlá PEUGEOT