Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

E-shop: - náhradné diely, autodiely - dielenské náradie

Predaj: - autokozmetika - motokozmetika - upratovacia chémia

Opravy, montáže a nastavovanie tachografov. Nezávislé kúrenia WEBASTO, EBERSPACHER. Predaj náhradných dielov a príslušenstva pre osobné automobily.

Spoločnosť Webasto Roof & Components Slovakia, s.r.o. sa špecializuje na vývoj a výrobu kompletných strešných a kabrioletových systémov pre osobné vozidlá, ako aj vykurovacie, chladiace a ventilačné systémy pre osobné, nákladné a špeciálne vozidlá, dráhové stroje, karavany a lode. Ďalej ponúkame nezávislé kúrenie a strešné systémy na dodatočnú ...

Kvalitný servis nových aj zánovných turbín. Máme najväčší e-shop turbodúchadiel v SR a ponúkame turba za bezkonkurenčné ceny. - repasovanie turbodúchadiel osobných aj úžitkových vozidiel všetkých značiek - vykupovanie turbodúchadiel - predaj náhradných dielov turbodúchadiel - vyvažovanie stredov turbodúchadiel.

Výroba, montáž, predaj, servis, autoservis, oprava, autoopravovňa: - nákladné automobily TATRA - náhradné diely, autodiely na vozidlá TATRA.

Klimatizácia, vzduchotechnika a tepelné čerpadlá o to všetko sa Vám postará spoločnosť Alklimont s.r.o. Zameriavame sa na dodávku, montáž a servis týchto zariadení od návrhu až po realizáciu. Ďalej vykonávame opravy a servis autoklimatizácií, povinné revízie úniku chladív podľa zákona č.86 / 2002 Zb. a tiež poskytujeme poradenskú činnosť v oblasti ...

Autoservis. Opravy, servis: - osobné vozidlá, automobily, vozy. práca: - mechanické - karosárske, autoklempířské - kompletná diagnostika. predaj: - autodiely, náhradné diely.

Maloobchod, predaj, E-shop: - autodiely - náhradné diely, autodoplnky a autopríslušenstvo na všetky typy vozidiel, automobilov - originálne diely značky Škoda - autobatérie - motorové oleje, mazivá - autokozmetika.

Autoservis, autoopravovňa, opravy, servis: -automobilov ŠKODA, VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL, FIAT, PEUGEOT, RENAULT vrátane ázijských a amerických vozidiel. -meranie emisií benzínových motorov (vr. LPG) zabezpečenie -príprava vozidiel na STK a jej zaistenie na KĽÚČ. -elektroinštalačné práce.elektroopravy -prestavba vozidiel na plyn, propán ...

Práca, montáž: - tónovanie autoskiel - fólie protislnečné, privátne - pieskované sklo - fólie ochranné a bezpečnostné - fóliové reklama, reklama rezaná zo samolepiacej fólie - autosklo, autosklá - tónovanie autoskiel, kódovanie, čistenie interiéru - zadarmo výmena okien s poviného ručenie, havarijné poistenie, pripoistenie. - ...

E-shop, predaj: - plastové a nerezové kryty lemov blatníka (3 povrchy- chróm, čierne a príprava na lak) na väčšinu automobilov - plastové nadstavce prahov. - autodoplnky a tuning.

činnosť - fólie na autá, polep automobilov - tónovanie autoskiel - reklama na autá.