Pneuservisy, to nie je len výmena letných a zimných pneumatík. Pneuservisy ponúkajú aj vyvažovanie kolies motocyklov, automobilov a nákladných vozidiel, rovnanie alu-diskov, opravy duší a pneumatík, drobné mechanické práce a predaj pneumatík, diskov a duší

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

Tomáš Novák sa zameriava na opravy a servis naftových aj benzínových vozidiel, vykonáva výmenu pneumatík, plnenie a opravy klimatizácií a čistenie vozidiel.

Autorizovaný predajca vozidiel ŠKODA. Predaj, nákup: -nové, ojazdené autá so zárukou -predaj za hotové, leasing -originální náhradné diely, príslušenstvo -pneu -prenájom - dlhodobý a krátkodobý služby: -mycí linka automatická, ručné umývanie, vonkajšie vrátane vysávače -Poistenie vozidiel -zaevidování vozidiel -dovybavení ...

Čo je súčasťou ponuky pre firmy? - Pravidelná starostlivosť o vozový park - Výrazné množstevné zľavy na materiál i prácu - Pre stálych klientov prvý deň zapožičanie náhradného auta zdarma - Certifikovaný autoservis aj pre nové vozidlá - kompletné pneuservis. - Lakovanie osobných i úžitkových vozidiel a karosárske práce - Príprava vozidla ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - autopožičovňa - autobazár - predaj náhradných dielov

Predaj, maloobchod: - pneumatiky aj na nákladné vozidlá - alukola - disky. Pneuservis.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odťahovka. Odťahové služby. Ručné umývanie. Autobazár. Pneuservis.

Spoločnosť BEST PNEU s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, výmenu pneumatík, geometriu kolies a na ručné umývanie a čistenie.

Motorik Servis s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel, výmenu pneu, čelných skiel, olejov a mnoho ďalšieho.

Autoslužby.sk s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, výmenu kvapalín, diagnostiku, opravu motorov a mnoho ďalšieho.

Autotrio Vícha s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Spoločnosť vykonáva mechanické, karosárske a lakovnícke práce, opravy a výmeny skiel, servis klimatizácií, pneuservis, diagnostiku a mnoho ďalšieho.

PNEUMONT Křižanov s.r.o. sa zameriava na pneuservis a predaj pneumatík pre osobné, nákladné, poľnohospodárske, lesnícke a ďalšie vozidlá.

Auto HMK s.r.o. sa zameriava na geometriu kolies, renováciu svetlometov, servis a doplňovanie klimatizácie, pneuservis, opravy áut a diagnostiku.

Aleš Žigmund poskytuje služby pre osobné vozidlá a dodávky všetkých značiek, zameriava sa na servis, opravy a výmenu pneu.

Spoločnosť Car Mechanic Guys s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, renováciu laku, keramickú ochranu, renováciu svetiel, čistenie interiéru a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Spoločnosť HUSTÁK servisný, s.r.o. prevádzkuje autoservis pre osobné vozidlá všetkých značiek, dodávky, autobusy aj nákladné vozidlá. Zameriava sa na výmenu olejov, brzdových doštičiek, geometriu kolies, pneuservis a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť OBŮRKA s.r.o., prevádzkuje autoservis, predáva náhradné diely, zameriava sa na montáž ťažných zariadení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho ďalšieho.

AUTO - FUEL s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek a typov. Medzi činnosti spoločnosti sa radí servis vozidiel, výmena brzdových doštičiek, pneuservis, výmena skiel, výmena olejov a zaistenie klampiarskych a lakovníckych prác. Prevádzkareň: Chrudichrómska 22, 680 01 Boskovice

PMK Autoservis-Pneuservis Letovice sa postará o mechanické a karosárske práce, prezutie a defekty kolies, prípravu a sprostredkovanie STK a mnoho ďalšieho.

Luboš Prokop prevádzkuje autoservis a pneuservis. Zameriava sa na mechanické a elektrikárske práce, postará sa o výmenu olejov, servisné prehliadky, prezutie pneumatík a mnoho ďalšieho.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, údržbu klimatizácií, výmenu pneu, geometriu kolies, výmenu olejov, diagnostiku a mnoho ďalšieho. Adresa prevádzky: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis Kröhn vykonáva opravy vozidiel, výmenu pneumatík, olejov, diagnostiku vozidla, opravy prevodoviek, kontrolu brzdových doštičiek, nastavenie kolies a mnoho ďalšieho.